Τον Ζλάταν δεν τον τιμωρείς. Τον Ζλάταν!

Τιμωρήθηκε από την FA με αποβολή από 3 ματς. Ε και; Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, παρ' ότι χτύπησε με τον αγκώνα τον παίκτη της Μπόρνμουθ, δεν πρόκειται να τιμωρηθεί περαιτέρω από τη διοίκηση των κόκκινων διαβόλων.

Τον Ζλάταν δεν τον τιμωρείς. Τον Ζλάταν!

Ζλάταν είναι ότι θέλει κάνει. Τη Δευτέρα (6/3) η FA αποφάσισε τη τιμωρία του Σουηδού στράικερ με 3 παιχνίδια αποβολή, μετά το περιστατικό στον αγώνα με την Μπόρνμουθ, όπου έριξε αγκωνιά σε διεκδίκηση κεφαλιάς στον Τάιρον Μινγκς. Είχε βέβαια προηγηθεί σε προηγούμενη φάση το παραλίγο εγκληματικό πάτημα του αμυντικού πάνω στο κεφάλι του πεσμένου Ζλάταν.

Τον Ζλάταν δεν τον τιμωρείς. Τον Ζλάταν!

Σύμφωνα με τη "Sun", μία μέρα μετά την απόφαση της λίγκας, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον 35χρονο παρ' ότι υπάρχει κανόνας να τιμωρούνται όσοι παίκτες τιμωρούνται με αποβολές. Πηγή που επικαλείται το αγγλικό μέσο αναφέρει πως " δε θέλουν να τον (Ζλάταν) νευριάσουν με το μέλλον του στην ομάδα να μην είναι σίγουρο ακόμα, ενώ ο Μουρίνιο τον βλέπει ξεκάθαρα ως θύμα στην υπόθεση. Θεωρούν πως τον προκάλεσαν για να κάνει αυτή τη κίνηση".

Υπενθυμίζεται πως οι δύο παίκτες έχουν το δικαίωμα για έφεση μέχρι το βράδυ της Τρίτης (7/3).

News 24/7

24MEDIA NETWORK