Τώρα έχει και το δικό του κανάλι ο Ροναλντίνιο!

Ο Ροναλντίνιο εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του, όπου θα έχει πλέον ρόλο επιχειρηματία. Επενδύει μάλιστα για να έχει και δικό του κανάλι!

Τώρα έχει και το δικό του κανάλι ο Ροναλντίνιο!

Δεν έχει πει ακόμα το επίσημο "αντίο" στο ποδόσφαιρο που υπηρέτησε όσο λίγοι αυτό τον αιώνα, παρόλα αυτά ο Ροναλντίνιο ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη ζωή του όπου τον φέρνει να εμπλέκεται με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Calcio e Finanza" ο πρώην άσος των Μπαρτσελόνα και Μίλαν παρουσίασε το νέο του σχέδιο που ονομάζεται "Zoome Tv", εταιρία που απασχολείται με το να χορηγεί on line τηλεοπτικούς σταθμούς, τους οποίους μπορεί να παρακολουθήσει κανείς μέσω συνδρομής

"Η τεχνολογία προχωράει κάθε ημέρα. Πρόκειται για ένα νέο γήπεδο για μένα και κάθε μέρα μου αρέσει ολοένα και περισσότερο", δηλώνει ο Ροναλντίνιο, ο οποίος διαμέσου αυτής της τηλεοπτικής πλατφόρμας που θα προσφέρει στον κόσμο, θα μπορεί να έχει και ένα κανάλι αφιερωμένο αποκλειστικά στον ίδιο που θα λέγεται "Ronaldinho Tv".

Ronaldinho
Milan-Olympique Marsiglia Champions League di calcio 2009/2010
Milano, 25.11.2009
Foto Paolo Bona
Ronaldinho Milan-Olympique Marsiglia Champions League di calcio 2009/2010 Milano, 25.11.2009 Foto Paolo Bona INSIDEFOTO

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα προβάλλεται, θα έχει μάλιστα τη μορφή ενός ριάλιτι σόου όπου ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθεί την καθημερινή ζωή του 36χρονου Βραζιλιάνου άσου.

"Έχει μία δημόσια ζωή και χάρη σε αυτή την εμπειρία θα μπορεί να αποκαλύψει και άλλες ιδιαίτερα πράγματα για τον ίδιο μέσω ενός επίσημου καναλιού.

Το σχέδιο είναι να δείξουμε τα ταξίδια του στον κόσμο, όπως και άλλες δραστηριότητες που είναι πρωταγωνιστής, όπως συναντήσεις, συνεντεύξεις, γιορτές, αθλητικά γεγονότα, συναυλίες και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο", δήλωσε ο αδερφός και μάνατζέρ του Ρομπέρτο ντε Ασίς, θέλοντας να δώσει στον κόσμο να καταλάβει τί ακριβώς θα περιλαμβάνει το νέο κανάλι που θα έχει την υπογραφή του "Ντίνιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK