Τόσο κοστίζει ο παικταράς Αρτέμ Ντόβμπικ της Ζιρόνα, όποιος προλάβει το καλοκαίρι

Για τα μεγάλα κλαμπ που έχουν βαρύ πορτοφόλι τα χρήματα που είναι συμφωνημένα στη ρήτρα του Αρτέμ Ντόβμπικ δεν είναι πολλά.

CHAMPIONS LEAGUE /  /  -  (  / EUROKINISSI)
Στιγμή από την αναμέτρηση στη Λεωφόρο EUROKINISSI SPORTS

Αύγουστος 2023 και η Ζιρόνα με τις ευλογίες του City Group πληρώνει την Ντνίπρο 7.750.000 και κάνει δικό της τον 26χρονο επιθετικό, Αρτέμ Ντόβμπικ. Ο Ουκρανός μετακομίζει στην Ισπανία και γίνεται κομμάτι της ομάδας που έκανε μια αναπάντεχη/τρελή πορεία στο πρωτάθλημα.

Με 21 γκολ και 9 ασίστ ο Ντόβμπικ έβγαλε τα χρήματα που δαπάνησε η Ζιρόνα για χάρη του και όχι μόνο αυτό. Ο Ουκρανός μπορεί να φέρει και πολλά περισσότερα πίσω στα ταμεία του κλαμπ που τον ανέδειξε. Ήδη υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη και στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα.

Συγκεκριμένα όποιος αντέχει το ποσό καταβάλει στην Ζιρόνα 40.000.000 ευρώ και απελευθερώνει τον Ντόβμπικ. Παράλληλα, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο η ισπανική ομάδα δεν έχει πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη της καριέρας του Ουκρανού, αλλά δεν θα δεχθεί καμία έκπτωση, καθώς τα 40 είναι ακατέβατα.

Να σημειωθεί πως από τα 7.750.000 ευρώ το 1.750.000 ευρώ πήγε την Μίντιλαντ η οποία είχε διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης όταν είχε πουλήσει τον Ντόβμπικ στην Ντνίπρο.

Διαβάστε περισσότερα

Η Παρί αποφάσισε να ξοδεύει διαφορετικά τα χρήματά της

Αυτό είναι το μέλλον του εμβληματικού Τζέιμι Βάρντι

News 24/7

24MEDIA NETWORK