Τότε θα ανακοινώσει η Ρεάλ Μαδρίτης τον Κιλιάν Εμπαπέ

Λεπτομέρειες για το σχέδιο της Ρεάλ όσον αφορά στην ανακοίνωση του Κιλιάν Εμπαπέ. Πότε αναμένεται να ντυθεί στα λευκά ο Γάλλος σούπερ σταρ.

France's Kylian Mbappe celebrates after a goal during the Euro 2024 group B qualifying soccer match between France and Gibraltar in Nice, France, Saturday, Nov. 18, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο ματς με το Γιβραλτάρ AP PHOTO/DANIEL COLE

Φαίνεται πως πλησιάζει η ώρα της ανακοίνωσης της Ρεάλ Μαδρίτης που θα γνωστοποιεί το deal με τον Κιλιάν Εμπαπέ ως ελεύθερη μεταγραφή από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει πάρει από καιρό την απόφασή του να εγκαταλείψει το Παρίσι και έχει βρει συμφωνία με τον ισπανικό σύλλογο. Ωστόσο, αυτό που περιμένουν όλοι, διότι πολλά έχουν γίνει στη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι να δουν τον Εμπαπέ με τη φανέλα της Ρεάλ.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο κάτι τέτοιο δεν θ' αργήσει να γίνει καθώς οι Μαδριλένοι έχουν σχεδιάσει να γνωστοποιήσουν το σπουδαίο νέο μετά από τον τελικό του Champions League που είναι προγραμματισμένος για την 1η Ιουνίου.

Κανείς δεν θα απέκλειε εφόσον η Ρεάλ κατακτήσει το τρόπαιο να ανακοίνωσει αμέσως και τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή για να δέσουν όλα μαζί. Ελάχιστες είναι ώρες που απομένουν για το φινάλε, οπότε σύντομα θα μας λυθούν όλες οι απορίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK