Αντσελότι: Αποκάλυψε τον πρώτο στόχο της Ρεάλ για το καλοκαίρι

Πώς η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει άμεσα να κινηθεί για τον διάδοχο του Καρίμ Μπενζεμά ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti attends the start of a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κάρλο Αντσελότι να αποκαλύπτει σε δηλώσεις του ποιος είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός το πλάνο που έχει φτιάξει μαζί με τους συνεργάτες του λέει πως κύριο μέλημα της Ρεάλ είναι να γίνει κίνηση για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Ο λόγος αυτής της ενέργειας είναι η ηλικία του Καρίμ Μπενζεμά και ότι παρά το γεγονός πως μέχρι στιγμής τα κάνει όλα εξαιρετικά, χρειάζεται στήριξη.

"... Στο μελλοντικό μας πλάνο θέλουμε να πάρουμε έναν σέντερ φορ. Το λέω αυτό καθώς ο Καρίμ Μπενζεμά έχει μία ηλικία παρά το γεγονός πως τα κάνει όλα καλά μέχρι στιγμής..."

Θυμίζουμε ότι πρόσφατο δημοσίευμα ανέφερε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει φτιάξει μία λίστα με τέσσερις περιπτώσεις που εξετάζονται για αντι-Μπενζεμά.

Δείτε τις δηλώσεις του Αντσελότι

Διαβάστε Περισσότερα

Χάλαντ: Ενώ όλοι μιλούσαν για το ρεκόρ αυτός τιμούσε τον άνθρωπο που τον ανέδειξε

Ρονάλντο: Έκανε ανάρτηση "έκπληξη" με την Χεορχίνα και διέψευσε τους πάντες

Ο φαν Νίστελροϊ έρχεται ακολουθώντας τα βήματα των Τσάμπι Αλόνσο και Κομπανί

News 24/7

24MEDIA NETWORK