Τότεναμ: Η διοίκηση αποφάσισε να "φάει" τον ηρώα του UCL

Ελεύθερος αναμένεται να βγει από την Τότεναμ το προσεχές καλοκαίρι ο Λούκας Μόουρα. Οι Λονδρέζοι δεν τον θέλουν.

Tottenham's head coach Antonio Conte reacts during the English FA Cup soccer match between Tottenham Hotspur and Portsmouth at Tottenham Hotspur Stadium in London, Saturday, Jan. 7, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Αντόνιο Κόντε AP PHOTO/KIN CHEUNG

Η εποχή Μόουρα στην Τότεναμ τελειώνει. Όπως έγινε γνωστό ο Βραζιλιάνος επιθετικός το καλοκαίρι θ' αποχωρήσει από το λονδρέζικο κλαμπ ως ελεύθερος. Κατόπιν απόφασης της διοίκησης, καθώς οι αρμόδιοι δεν ήθελαν να εξασκήσουν την οψιόν ανανέωσης που είχε με τον παίκτη για μία ακόμα σεζόν (έπρεπε να το κάνουν έως 31 Δεκεμβρίου).

Και ο Κόντε μίλησε σχετικά με το θέμα αυτό αναφέροντας πως στην αρχή της σεζόν ο Μόουρα ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εκείνον, αλλά η απόφαση της διοίκησης ήταν συγκεκριμένη και πρέπει να τη σεβαστεί. Ο 30χρονος πλάγιος μέχρι στιγμής έχει παίξει μόλις 11 παιχνίδι χωρίς να σκοράρει ή να δώσει ασίστ. Επίσης, ταλαιπωρείται από τραυματισμούς.

Ο Μόουρα συνδέθηκε ίσως με την πιο λαμπερή σελίδα της Τότεναμ τα τελευταία χρόνια. Ήταν ο παίκτης που το '19 σ' ένα θρίλερ με τον Άγιαξ σημείωσε τρία γκολ κι έστειλε τα σπιρούνια -του Ποτσετίνο- στον τελικό του Champions League εκείνης της σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα

Άρσεναλ: Τινάζει την (προσωπική της) μπάνκα για τον Μούντρικ

Μπέλιγχαμ: Η επιχείρηση της Ρεάλ να πάρει τον Άγγλο είναι η ακριβότερη στην ιστορία της

Ντόρτμουντ: Ο Ρόις έχει χαλαστεί λόγω Μουκοκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK