Τότεναμ: Κλείνει ο πρώτος στόχος του Ποστέκογλου για την μεσαία γραμμή

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Τζέιμς Μάντισον βρίσκεται η Τότεναμ παρά την διαφορά που φέρεται να υπάρχει ως προς την καταβολή των δόσεων μεταξύ των δύο ομάδων.

Leicester City's James Maddison during the Premier League soccer match between Leicester City and Nottingham Forest at the King Power Stadium in Leicester, England, Monday, Oct. 03, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
ο Τζέιμς Μάντισον με τη φανέλα της Λέστερ AP

Κοντά σε μία πολύ σπουδαία κίνηση βρίσκεται η Τότεναμ καθώς, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Λέστερ για την απόκτηση του Τζέιμς Μάντισον.

Ο Άγγλος χαφ τα έχει βρει σε όλα με τα "σπιρούνια" και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με την Λέστερ η οποία φέρεται πως ζητάει για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή ένα ποσό κοντά στα 60.000.000 ευρώ την ώρα που ο πρόεδρος της Τότεναμ, Λέβι, προσφέρει περίπου 40.000.000 συν κάποια μπόνους για να ολοκληρωθεί το deal.

Πάντως, κατά πάσα πιθανότητα η Λέστερ θα πει άμεσα το "ναι" καθώς βρίσκεται σε δυσμενή θέση μετά από τον υποβιβασμό της στην Championship.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάγερν πουλάει Ερναντέζ και πάει για την βόμβα και στην άμυνα

Μπάγερν: Έκανε την πρώτη επίσημη κρούση για Κέιν αλλά βρήκε πόρτα

Εμπαπέ: Ατζέντης της FIFA αναμένει πρόταση μαμούθ από την Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK