Η Ρεάλ τον έφερε πίσω για αντι-Ρονάλντο, τελικά τον άφησε ελεύθερο και πλέον δικαιώνεται

Άγνωστο παραμένει το πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Μαριάνο Ντίας ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι.

Η Ρεάλ τον έφερε πίσω για αντι-Ρονάλντο, τελικά τον άφησε ελεύθερο και πλέον δικαιώνεται
Ο Μαριάνο Ντίας με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Στη Σεβίλλη βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι ο Μαριάνο Ντίας καθώς αποχώρησε έπειτα από σχεδόν 11 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους νικητές του Europa League να τον κάνουν δικό τους τον περασμένο Σεπτέμβριο υπογράφοντας μάλιστα μαζί του διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 30χρονος φορ σχεδόν με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της σεζόν δεν έχει καταφέρει να βρει τον παλιό καλό του εαυτό καθώς με την Σεβίλλη έχει μόλις 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς κάποιο τέρμα στο ενεργητικό του.

Μάλιστα, τον τελευταίο μήνα ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, με την AS να αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ακόμα είναι άγνωστός ο ακριβής χρόνος επιστροφής του στη δράση.

Θυμίζουμε πως το 2017 η Ρεάλ παραχώρησε τον Μαριάνο στη Λυών αντί 8.000.000 ευρώ αλλά έναν χρόνο αργότερα τον πήρε και πάλι πίσω αντί 21.500.000 ευρώ για να αποτελέσει άλλη μία λύση μετά από την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μαδρίτη για χάρη της Γιουβέντους.

Η χρονιά στη Λυών ήταν και η καλύτερη της καριέρας του καθώς κατέγραψε συνολικά 45 συμμετοχές με 21 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Συνολικά στην πολυετή θητεία του στους Μαδριλένους πραγματοποίησε 84 εμφανίσεις και είχε στο ενεργητικό του 12 γκολ και 3 ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γκαρνάτσο κουβάλησε την Γιουνάιτεντ και μετά ξέσπασε κατά πάντων

Ρεάλ: Έρχεται το πρώτο δώρο στον Αντσελότι με την έναρξη του 2024

Ο Ρονάλντο ξεπέρασε Κέιν, Εμπαπέ και Χάλαντ και αγγίζει σπουδαία κορυφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK