Τότεναμ: Τα "σπιρούνια" φέρνουν στο επιτελείο τους ισχυρό άνδρα της Μπαρτσελόνα

Σε επαφές με τον αθλητικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Ματέο Αλεμάνι, βρίσκεται η Τότεναμ, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Celtic's head coach Ange Postecoglou looks on before the start of a Champions League group F soccer match between Shakhtar Donetsk and Celtic at Wojska Polskiego stadium, in Warsaw, Poland, Wednesday Sept. 14, 2022. (AP Photo/Michal Dyjuk)
Ο Άγγελος Ποστέκογλου WEDNESDAY SEPT. 14, 2022. (AP PHOTO/MICHAL DYJUK)

Παρελθόν από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες ημέρες ο Ματέο Αλεμάνι.

Το προηγούμενο διάστημα ο Αλεμάνι βρέθηκε πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Άστον Βίλα, με τη συμφωνία να χαλάει τη τελευταία στιγμή και να επιλέγει τελικά να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Πλέον όμως, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται και πάλι κοντά στην Premier League, όχι όμως για την Άστον Βίλα αλλά για την Τότεναμ.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον Αλεμάνι το οποίο δεν αποκλείεται να επισημοποιήσει τις επόμενες ημέρες.

Θυμίζουμε η Μπαρτσελόνα έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Αλεμάνι στο πρόσωπο του Ντέκο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Τσέλσι προκρίνει γκολκίπερ από το MLS για να καλύψει το κενό του Κέπα

Λίβερπουλ σε απόγνωση: Έκλεισε μέσο από την Ιαπωνία μετά από τις απανωτές "χυλόπιτες"

Ο Πεπ διάλεξε τον αντικαταστάτη του Ντε Μπρόινε, δεν ανάβει το πράσινο φως η ομάδα του παίκτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK