Ο Πεπ διάλεξε τον αντικαταστάτη του Ντε Μπρόινε, δεν ανάβει το πράσινο φως η ομάδα του παίκτη

Τον αντικαταστάτη του Κέβιν Ντε Μπρόινε αναζητά η Μάντσεστερ Σίτι με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να αναφέρει σε δημοσίευμά του πως ο εκλεκτός του Πεπ είναι ο Ντάνι Όλμο.

Manchester City's Kevin De Bruyne crouches on the pitch after getting injured during the Champions League final soccer match between Manchester City and Inter Milan at the Ataturk Olympic Stadium in Istanbul, Turkey, Saturday, June 10, 2023. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Τις υπηρεσίες του Κέβιν Ντε Μπρόινε θα στερηθεί για αρκετούς μήνες η Μάντσεστερ Σίτι εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού στο πόδι που υπέστη ο Βέλγος μεσοεπιθετικός και γίνονται διαβουλεύσεις προκειμένου να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται πως έχει φτιάξει ήδη μία λίστα με ποδοσφαιριστές, στην κορυφή της είναι το όνομα του άσου της Λειψίας, Ντάνι Όλμο.

Ο Ισπανός προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με την γερμανική ομάδα ενώ προέρχεται και από ένα εντυπωσιακό χατ τρικ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τον τελικό του γερμανικού Super Cup.

Ο Πεπ θέλει άμεσα τον ποδοσφαιριστή, με την Σίτι μάλιστα να αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του χωρίς πάντως η Λειψία να δείχνει διατεθειμένη να πει το 'ναι" στην παραχώρηση τον ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε πως ο Όλμο προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ενώ η Λειψία τον έκανε δικό της το 2020 αντί του ποσού των 29.000.000 ευρώ από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Έλληνας ο εκλεκτός του Μόγες για αντι - Μαγκουάιρ

Ντε Χέα: Μετά το "Χ" της Ρεάλ, τον αφήνει στο περίμενε και άλλο κορυφαίο κλαμπ

Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά στον CR7 στόπερ του Πεπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK