Τότεναμ: Βόμβα των Times, αν φύγει ο Κόντε "ψήνεται" η μεγάλη επιστροφή

Την επιστροφή του στον πάγκο της Τότεναμ επιθυμεί ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε περίπτωση αποχώρησης του Αντόνιο Κόντε από τον πάγκο της ομάδας σύμφωνα με τους TIMES.

Tottenham's head coach Antonio Conte reacts after the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Newcastle United at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ στην αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ AP

Στη τεχνική ηγεσία της Τότεναμ βρίσκεται από τον Νοέμβριο του 2021 ο Αντόνιο Κόντε μετά από το πέρασμα του από τον πάγκό της Ίντερ και "οργιάζουν" τα σενάρια για το μέλλον του.

Το συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού με τα "σπιρούνια" λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν έχουν υπάρξει, προς το παρόν τουλάχιστον, συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του, με τον ίδιο τον Κόντε να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις του.

Παρά το γεγονός πως η υπόθεση του Ιταλού είναι ακόμα στο "άγνωστο", δημοσίευμα των TIMES αναφέρει πως ένα είναι το μεγάλο φαβορί σε περίπτωση αποχώρησης του.

Ο λόγος για τον πρώην προπονητή της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί την επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Premier League για χάρη της μεγάλης του αγάπης.

Θυμίζουμε, πως ο Ποτσετίνο μετά από τη Τότεναμ βρέθηκε στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ πλέον κινείται ελεύθερος στην αγορά των προπονητών με πρόσφατο δημοσίευμα να τον συνδέει με τη Τσέλσι, την οποία απέρριψε άμεσα εξαιτίας της Τότεναμ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ανανεώνει το συμβόλαιο του μεγάλου άτυχου του Μουντιάλ

Τσέλσι: Πέρασε την Ντόρτμουντ με 11αδα που της κόστισε πάνω από μισό δις

Σίτι: Σε μπελάδες ο Γουόκερ, κατέβασε το παντελόνι του και έπιασε το στήθος γυναίκας σε μπαρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK