Μπάγερν: Ανανεώνει το συμβόλαιο του μεγάλου άτυχου του Μουντιάλ

Σε συζητήσεις με τον Λούκας Ερναντές για την ανανέωση της συνεργασίας τους βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Bayern's Leon Goretzka, left, jokes with Thomas Mueller, center, during a training session in Munich, Germany, Tuesday, March 7, 2023 prior to the Champions League group round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain. Bayern will face PSG on Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Οι παίκτες της Μπάγερν στην προπόνηση πριν από την αναμέτρηση με την Παρί AP

Ένας από τους μεγάλους άτυχους του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν ο Λούκας Ερναντές καθώς λίγα μόλις λεπτά μετά από την πρεμιέρα της Γαλλίας, υπέστη ρήξη χιαστού.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται πλέον σε στάδιο αποκατάστασης με την γερμανική ομάδα να κάνει κίνηση "κλειδί" προκειμένου να ανεβάσει τη ψυχολογία του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε tweet του ο γνωστός μεταγραφολόγος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Μπάγερν και Ερναντές βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους και μετά το 2024.

Θυμίζουμε, ότι ο Ερναντές προέρχεται από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπάγερν να τον κάνει δικό της το 2019 αντί 80.000.000 ευρώ.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενφίκα: Στα ραντάρ της Λίβερπουλ δύο μεγάλα ταλέντα της

Νεϊμάρ: Ο Γκαλτιέ πήρε θέση στο μεγάλο "debate" για τον βραζιλιάνο

Τσέλσι: Πέρασε την Ντόρτμουντ με 11αδα που της κόστισε πάνω από μισό δις

News 24/7

24MEDIA NETWORK