Οι Σαουδάραβες "γλυκάθηκαν" με CR7 και έχουν φτιάξει μαγική 20αδα εν όψει καλοκαιριού

Λίστα με 20 ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αποκτηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι από τις ομάδες της χώρας της, έχει φτιάξει η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας σύμφωνα με το CaughtOffside.

Bayern's Sadio Mane runs during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, Σαντιό Μανέ AP

Την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου έκανε, μετά από την ολοκλήρωση του Μουντιάλ η Αλ Νασρ καθώς υπέγραψε τον Κριστιάνο Ρονάλντο αντί σχεδόν 500.000.000 ευρώ για δύο χρόνια αλλά με ορίζοντα 7ετίας.

Οι Σαουδάραβες γλυκάθηκαν από την άφιξη του CR7 και φέρονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις το ερχόμενο καλοκαίρι προκειμένου να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το πρωτάθλημά τους.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του CaughtOffside, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας έχει στη λίστα 20 ονόματα ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους και είτε μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι είτε έχουν ανακοινώσει πως θα αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, Ρομπέρτο Φιρμίνο και Σαντιό Μανέ, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Μπάγερν το ερχόμενο καλοκαίρι παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει το 2025, είναι δύο από τα ονόματα της λίστας, ενώ δεν απουσιάζουν και οι Σέρχιο Μπούσκετς, Ενγκολό Καντέ, Λούκα Μόντριτς, Καρίμ Μπενζεμά και Σέρχιο Ράμος.

Φυσικά διακαής πόθος των Σαουδαράβων είναι η απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, για τον οποίο η Αλ Χιλάλ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση άνω των 350.000.000 ευρώ

Διαβάστε Περισσότερα

Ίντερ - Μίλαν: Οι Νερατζούρι έκαναν το καθήκον τους και έχουν ραντεβού με την ιστορία

Ίντερ - Μίλαν: Η απίθανη ντρίπλα του Μπαρέλα ξεσήκωσε το "Τζιουζέπε Μεάντσα"

Πέδρι: Έκανε νόημα στους οπαδούς να αποθεώσουν τον Φάτι και είχε λόγο

News 24/7

24MEDIA NETWORK