Του υποσχέθηκαν πως θα γίνει ο διάδοχος του Μόντριτς, το κλειδί για το μεγάλο ναι και η επόμενη σεζόν που θα καθορίσει πολλά

Παίκτης με τεράστιο ταλέντο και προοπτική ετοιμάζεται να αποδείξει πως έχει έρθει με αποστολή στην Μαδρίτη.

Του υποσχέθηκαν πως θα γίνει ο διάδοχος του Μόντριτς, το κλειδί για το μεγάλο ναι και η επόμενη σεζόν που θα καθορίσει πολλά
(AP Photo/Manu Fernandez), (AP Photo/Manu Fernandez) (AP)

Τα φώτα στην Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να είναι στραμμένα στα μεγάλα αστέρια της ομάδας, στην επικείμενη άφιξη του Εμπαπέ και στο σχέδιο για την κατάκτηση του 15ου Champions League, όμως η ομάδα διαθέτει στις τάξεις τις ένα κορυφαίο ταλέντο με βλέψεις να καλύψει ένα τεράστιο κενό.

Ο Αρντά Γκιουλέρ ανέδειξε μέρος των ικανοτήτων του στην Τουρκία και αυτή η πρώτη "γεύση" ανάγκασε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να του προσφέρουν γη και ύδωρ προκειμένου να υπογράψει. Η Ρεάλ κέρδισε το πρώτο στοίχημα, ωστόσο τώρα ο Τούρκος μεσοεπιθετικός καλείται να κερδίσει το δικό του.

Ο ίδιος περιέγραψε το τρόπο που η Ρεάλ τον έπεισε, κακώς και τον δικό του προσωπικό στόχο.

Οι δηλώσεις

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η ομάδα των ονείρων μου από παιδί. Ενώ ήμουν σε διακοπές, ο πατέρας μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: Η Ρεάλ σε θέλει. Ήμουν εξαιρετικά ενθουσιασμένος, σαν όνειρο!».

«Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων το περασμένο καλοκαίρι, η Ρεάλ Μαδρίτης μου είπε ότι θα είμαι ο διάδοχος του Λούκα Μόντριτς και αυτό ήταν το κλειδί». Μου παρουσίασαν ένα μακροπρόθεσμο πρότζεκτ, με έπεισαν».

«Θα μπορούσα να είχα μείνει στη Φενέρμπαχτσε... αλλά ήθελα να δείξω στον κόσμο τι μπορεί να κάνει ένας νεαρός Τούρκος από τη Φενέρ στην Ευρώπη τώρα»

Ο Αρντά Γκιουλέρ δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να λάμψει με την φανέλα της Βασίλισσας και σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι αναπάντεχοι τραυματισμοί που αντιμετώπισε. Φέτος μετρά 2 τέρματα σε 8 συμμετοχές, ωστόσο η επόμενη σεζόν θα είναι εκείνη που θα καθορίσει εν πολλοίς την μοίρα του. Θα κληθεί να αποδείξει στην προετοιμασία του καλοκαίριού, αλλά και στα μετέπειτα επίσημα παιχνίδια πως δεν αποτελεί απλά ένα ταλέντο, αλλά έναν σοβαρό διεκδικητή του επόμενου "Λούκα Μόντριτς" των "Λος Μπλάνος".

Διαβάστε περισσότερα

Μπάγερν Μονάχου: Οι συζητήσεις με Ράνγκνικ συνεχίζονται, μετά την Ρεάλ η περίπτωσή του θα αξιολογηθεί σοβαρά

Έτοιμη να υπογράψει τον πρώτο της παίκτη η Μπαρτσελόνα, δεν πρόκειται να δώσει χρήματα

News 24/7

24MEDIA NETWORK