Τούχελ: Έκανε τρελή αποκάλυψη για το ραντεβού απόλυσης με την Τσέλσι

Στον τρόπο με τον οποίο του φέρθηκε η Τσέλσι αναφέρθηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ.

FILE - Chelsea's head coach Thomas Tuchel leaves after their Champions League group E soccer match against Dinamo Zagreb at the Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Sept. 6, 2022. Bayern Munich has hired Thomas Tuchel as coach to replace Julian Nagelsmann after losing the lead of the German league, it was announced Friday, March 24, 2023. Bayern chief executive Oliver Kahn blames big fluctuations in performance and said the squad wasnt showing its true potential under Nagelsmann. (AP Photo/Darko Bandic, file)
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι AP

Έτοιμος να αρχίσει τις υποχρεώσεις του με την Μπάγερν Μονάχου είναι ο Τόμας Τούχελ και στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ντέρμπι κορυφής με την Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το παρελθόν του στη Τσέλσι.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε για τον τρόπο που αποχώρησε από τη Τσέλσι και έκανε μία αποκάλυψη για τη στάση των μπλε προς το πρόσωπό του, η οποία τον σόκαρε.

"... Ήταν ένα σοκ για μένα. Η σύσκεψη με την ομάδα κράτησε περίπου 3 με 5 λεπτά και έγινε στις 8 το πρωί. Όλοι νομίζαμε πως ήμασταν στη σωστή κατεύθυνση και πως θα είχαμε περισσότερο χρόνο για να χτίσουμε..."

Θυμίζουμε ότι ο Τούχελ αποχώρησε από την Τσέλσι τον περασμένο Σεπτέμβρη έπειτα από 99 αναμετρήσεις που βρέθηκε στον πάγκο της, κατακτώντας μάλιστα το Champions League της σεζόν 2020/2021.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Μούντρικ: Δεν είναι πλέον ο... Μπολτ της Premier League, στην 10αδα ο Χάλαντ

Βόμ Ρονάλντο: Πήγε σε εστιατόριο της Μαδρίτης με Bugatti αξίας 11 εκατ. βα! Επίσημες επαφές Μέσι - Μπαρτσελόνα για την μεγάλη επιστροφή


News 24/7

24MEDIA NETWORK