Βόμβα! Επίσημες επαφές Μέσι - Μπαρτσελόνα για την μεγάλη επιστροφή

Πώς η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε επαφές με τον Λιονέλ Μέσι προκειμένου να γίνει η μεγάλη επιστροφή επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος των Μπλαουγκράνα, Ράφα Γιούστε.

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Getafe at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, April 22, 2021. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Μέσι πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Σε επαφές με τον Λιονέλ Μέσι ώστε να επιστρέψει στην ομάδα μετά από 2 χρόνια απουσίας βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, όπως επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος των μπλαουγκράνα, Ράφα Γιούστε.

Σύμφωνα με τον Γιούστε έχει εκφραστεί στον Μέσι η επιθυμία να γυρίσει πίσω και πιστεύει πως η αγάπη του Λίο για την πόλη, την ομάδα και τους φιλάθλους θα παίξουν καθοριστικό ρόλο ώστε ο Αργεντίνος να πει το μεγάλο "ναι".

"...Είμαστε σε συζητήσεις με την πλευρά του Μέσι. Ο Λέο ξέρει πόσο τον εκτιμάμε και πόσο θέλουμε να γυρίσει πίσω. Σίγουρα, αγαπάει την Μπαρτσελόνα και την πόλη και ευχόμαστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να γυρίσει..."

Θυμίζουμε ότι πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Μπαρτσελόνα να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Αργεντίνο σταρ ενώ αξίζει να τονιστεί πως και ο ίδιος δεν έχει αποδεχθεί, προς το παρόν τουλάχιστον, την πρόταση που του έχει καταθέσει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Η "μαγική" 10αδα που εξετάζει ο Αντσελότι για στήριγμα του Μπενζεμά

Μίνι Καμπίπ: Μπήκε σε "μπελάδες" μετά από απαράδεκτη ενέργεια που έκανε

Ρονάλντο: Πήγε σε εστιατόριο της Μαδρίτης με Bugatti αξίας 11 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK