Τούχελ: Κλείδωσε ο πρώτος μεγάλος στόχος εν όψει καλοκαιριού

Την απόκτηση του Ματέο Κόβασιτς έχει εισηγηθεί στους ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου ο Τόμας Τούχελ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Bild, Κρίστιαν Φολκ.

Bayern's head coach Thomas Tuchel grimaces before the German Bundesliga soccer match between 1. FSV Mainz 05 and FC Bayern Munich at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τόμας Τούχελ πίσω από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Δεν έχει ξεκινήσει και με τον καλύτερο τρόπο η θητεία του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου καθώς η ομάδα έχει υποστεί δύο αποκλεισμόυς σε Champions League και Κύπελλο Γερμανίας, ενώ βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Bundesliga πίσω από την Ντόρτμουντ.

Ο Τούχελ, παρά το κακό του ξεκίνημα, έχει τη στήριξη της ομάδας και αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές προκειμένου να βελτιωθεί το αγωνιστικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Bild, Κρίστιαν Φολκ, ο Τούχελ θέλει να φέρει στο Μόναχο τον έμπειρο μέσο της Τσέλσι, Ματέο Κόβασιτς.

Ο Κροάτης αγωνίζεται στη Τσέλσι από το 2019, με τον Τούχελ να θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το συμβόλαιο του με τους Μαδριλένους εκπνέει το καλοκαίρι του 2024 και δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια συζήτηση για την ανανέωση του.

Πάντως, ο 28χρονος αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της μεσαίας γραμμής των Μπλε καθώς τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει λάβει μέρος σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ.

Δείτε την ανάρτηση του Φολκ

Διαβάστε Περισσότερα

Τσιτσαρίτο: Τον ακούμπησαν, έπαθε "ηλεκτροσόκ" και έγινε viral

Πέδρι: Ακολούθησε τους Καμαβινγκά και Γκορέτσκα και έγινε "τέρας"

Ο Ποτσετίνο συμφώνησε να μαζέψει το χάος στο Λονδίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK