Πέδρι: Ακολούθησε τους Καμαβινγκά και Γκορέτσκα και έγινε "τέρας"

Τεράστια είναι η αλλαγή στο σώμα του άσου της Μπαρτσελόνα, Πέδρι ο οποίος ακολούθησε το παράδειγμα των Γκορέτσκα και Καμαβινγκά και έγινε... τέρας

Barcelona's Pedri celebrates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Πέδρι πανηγυρίζει AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν βγει στην Ισπανία τα τελευταία χρόνια είναι ο άσος της Μπαρτσελόνα, Πέδρι, ο οποίος έχει καταφέρει να πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του και να αποτελεί ηγέτη της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Ο 20χρονος Ισπανός για να ανταπεξέλθει στις ικανότητες της θέσης, πέρα από το γεγονός πως βελτιώνει συνεχώς την ικανότητα του με την μπάλα στα πόδια, προχώρησε και σε μία ακόμα μεγάλη αλλαγή.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται από χαρακτηριστικές φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχει ακολουθήσει το παράδειγμα των Γκορέτσκα και Καμαβινγκά και έχει γίνει... τέρας προσθέτοντας αρκετά μυϊκά κιλά.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Διαβάστε Περισσότερα

Ο μεγαλύτερος οπαδός του CR7 είναι Άρσεναλ και ειρωνεύτηκε Πεπ και Σίτι

Ο Ποτσετίνο συμφώνησε να μαζέψει το χάος στο Λονδίνο

Λάμπαρντ: Φοβερό! Πίσω από τον πάγκο δεν μπορεί να πετύχει... τρίποντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK