Μπαρτσελόνα: Οι δύο που εχει ξεχωρίσει ο Τσάβι για "στήριγμα" του Λέβα

Τις περιπτώσεις του Ρομπέρτο Φιρμίνο και του Γκονσάλο Ράμος έχει ξεχωρίσει ο Τσάβι για την πλαισίωση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη γραμμή κρούσης των μπλαουγκράνα.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Betis and Barcelona at Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Saturday, May 7, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις AP

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού για την Μπαρτσελόνα καθώς αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με το FFP και πρόσφατα η LaLiga δεν της ενέκρινε το νέο συμβόλαιο του Γκάβι κάτι που βάζει τον ποδοσφαιριστή σε περιπέτειες εν όψει της συνέχειας.

Οι μπλαουγκράνα έχουν ξεκαθαρίσει πως θα προχωρήσουν σε κάποιες πωλήσεις ποδοσφαιριστών προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν άλλα θέματα, με τη Τσέλσι μάλιστα να εξετάζει την περίπτωση ενδεκαδάτου ποδοσφαιριστή της, αλλά ταυτόχρονα σκοπεύει να ενισχυθεί με στοχευμένες κινήσεις όπου χρειάζεται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes που αναπαράγει και το GOAL, η ομάδα του Τσάβι αναζητά έναν ποδοσφαιριστή για να πλαισιώσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τα όνοματα στη λίστα να είναι δύο.

Η πιο προσιτή επιλογή οικονομικά είναι αυτή του Ρομπέρτο Φιρμίνο που πρόσφατα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Λίβερπουλ για άλλες... πολιτείες χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα που θέλει να πάει.

Η δεύτερη επιλογή στη λίστα του Τσάβι μοιάζει απλησίαστη και χρειάζεται να γίνουν ηχηρές πωλήσεις προκειμένου να υλοποιηθεί.

Ο λόγος για τον Γκονσάλο Ράμος ο οποίος με τις εμφανίσεις του τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με τη φανέλα της Πορτογαλίας όσο και με την Μπενφίκα, έχει εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία, με τους αετούς της Λισαβόνας να απαιτούν ποσό άνω των 100.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Διαβάστε Περισσότερα

Νάγκελσμαν: Τρελό! Η νέα του σχέση επηρέασε την απόφαση της Μπάγερν

Ομπαμεγιάνγκ: Η "εχθρός" της παλιάς του αγάπης τον θέλει, υπό έναν όρο

Ρεάλ: Μέλος της χρυσής φουρνιάς... "ψήνεται" για την επιστροφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK