Τούμπα - Ελατοχώρι - Ολλανδία

Τη διαδρομή Τούμπα - Ελατοχώρι - Ολλανδία θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Ποιο διάστημα θα προπονηθεί στην Πιερία, πότε είναι η πρώτη συνάντηση.

Τούμπα - Ελατοχώρι - Ολλανδία

Την ενημέρωση για το πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της ιστοσελίδας της. Αναλυτικά: "Στις 25 Ιουνίου (18:30) στο γήπεδο της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2014-15. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα περάσουν από τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ και στις 30 Ιουνίου η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι Πιερίας όπου θα παραμένει μέχρι τις 07 Ιουλίου προκειμένου να πραγματοποιήσει το πρώτο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και στις 10 Ιουλίου θα πετάξει για το Ooosterbeek της Ολλανδίας όπου μέχρι τις 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας για τις υποχρεώσεις της νέας σεζόν. Εκεί θα διεξαχθούν και τα πρώτα φιλικά του Δικεφάλου, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες".

24MEDIA NETWORK