Τουρκία, μεταγραφές: Η Φενέρμπαχτσε πάει για το "μπαμ" στον άσο με κορυφαίο κίπερ του Μουντιάλ 2022

Σούπερ μεταγραφή στη θέση του τερματοφύλακα με κροατική σφραγίδα ετοιμάζεται να κάνει η Φενέρ σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Croatia's goalkeeper Dominik Livakovic, celebrates after his teammate Marko Livaja scores his side's second goal during the World Cup group F soccer match between Croatia and Canada, at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Sunday, Nov. 27, 2022. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
ο τερματοφύλακας της εθνικής Κροατίας Ντομινικ Λιβάκοβιτς AP

Με το τέλος του Μουντιάλ 2022 ένα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά της διοργάνωσης ήταν αυτό που αφορούσε τον Ντομινίκ Λιβάκοβιτς. Όλοι αναρωτιόντουσαν πού θα καταλήξει ο εξαιρετικός τερματοφύλακας της Κροατίας και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Γενάρη μήνα γινόταν πάρτι στα ρεπορτάζ με τ' όνομά του να συνδέεται με τοπ ομάδες της Ευρώπης. Τελικά, ο Λιβάκοβιτς παρέμεινε στην κορυφαίο κλαμπ της πατρίδας του κι όλα δείχνουν πως τώρα είναι η ώρα της μετακίνησής του. Ωστόσο, ο διεθνής πορτιέρε -εκτός απροόπτου- δεν θα αγωνίζεται σε ομάδα των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων.

Όλα δείχνουν Τουρκία και συγκεκριμένα Φενερμπαχτσέ. Η Φενέρ όπως αναφέρουν διάφορα ρεπορτάζ έχει καταθέσει πρόταση 8.000.000 ευρώ στην Ντιναμό, ενώ ο ποδοσφαιριστής φέρεται να συμφώνησε με τους Τούρκους για συμβόλαιο έως το 2027.

Για τους μυημένους, πάντως, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνύπαρξη του Λιβάκοβιτς -εάν κλείσει τελειώσει στην Φενέρ- με τον επίσης εξαιρετικό κίπερ, Αλτάι Μπαϊντίρ. Ο 25χρονος αρχηγός της Φενέρ αγωνίστηκε σε 40 ματς εφέτος και έχει συμβόλαιο έως το 2027.

Ο δίμετρος διεθνής, βέβαια, έχασε αρκετά από τα παιχνίδια του δευτέρου γύρου του τουρκικού πρωταθλήματος εξαιτίας τραυματισμού στα πλευρά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK