Τους ευχαρίστησε και μετά τους... απέρριψε

Η ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια με ανακοίνωσή της εν μέρει... αποθέωσε τους Βαγγέλη Μόρα, Σίλβα Κλέιτον και Δημήτρη Σωτηρίου αλλά μετά εξήγησε γιατί τελικά τους... απέρριψε, ρίχνοντας την "ευθύνη" του κοψίματος στον κόουτς Πάους.

Τους ευχαρίστησε και μετά τους... απέρριψε
moras cleyton sotiriou

Ο Λαρισαίος Μόρας και δύο πρώην παίκτες της, Κλέιτον και Σωτηρίου, πρωταγωνίστησαν τις προηγούμενες ημέρες στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΛ. Με τον διεθνή Έλληνα στόπερ μάλιστα, να έχει στα χέρια του εξαιρετική πρόταση, σύμφωνα με τα όσα δήλωνε ο Αλέξης Κούγια.

Τελικά τόσο ο Μόρας όσο και οι Κλέιτον, Σωτηρίου, δεν απασχολούν πλέον τους "βυσσινί", αφού... κόπηκαν από τον τεχνικό της ομάδας, Αντρέ Πάους σύμφωνα με την ανακοίνωση που έβγαλαν οι "βυσσινί".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

"1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον διεθνή σλοβάκο και βασικό στέλεχος της ομάδος μας (27 90λεπτες συμμετοχές) Pavol Farkas.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ, παρά του ότι ο κ. Κούγιας είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Βαγγέλη Μόρα, για την απόκτηση του για τα επόμενα 2 χρόνια, εφόσον έμενε ελεύθερος από την Μπάρι, κατόπιν απαιτήσεως του κ. Paus απέσυρε κάθε ενδιαφέρον για τη μεταγραφή αυτή.

Ο κ. Paus απαίτησε από την ιδιοκτησία της ΠΑΕ την απόκτηση δύο στόπερ, αφενός μεν με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Βαγγέλη Μόρα, αφετέρου δε νεότερους σε ηλικία, ώστε να δημιουργηθεί στις θέσεις των αμυντικών παικτών μια ισχυρή βάση για το μέλλον.

3. Αποκλείστηκε από τον κ. Paus κάθε σκέψη για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Clayton και Σωτηρίου, ανεξαρτήτως της αναμφισβήτητης αξίας τους, αφού για τη μεν θέση τερματοφύλακα ο κ. Paus και ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Κάντας απαιτούν την απόκτηση ποδοσφαιριστή με άλλα χαρακτηριστικά και σωματικά και τεχνικής, για τη δε θέση του επιτελικού μέσου ο κ. Paus θεωρεί ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι υπερκαλυμμένη με τους Aganovic και Leozinho.

4. Ο κ. Paus και οι συνεργάτες του σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι σε συνεχή επεξεργασία μεταγραφικών στόχων, ώστε το ρόστερ της ομάδος να είναι ολοκληρωμένο μέχρι τις 28/6/2017, όταν θα γίνει και η πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK