Τρέχουν για Μίτσελ

Να κλείσει τον Μίτσελ τα προσεχή εικοσιτετράωρα είναι ο στόχος της διοίκησης του Ολυμπιακού. Από την Ισπανία όμως αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιτευχθεί τώρα συμφωνία, αλλά ο 50χρονος προπονητής να αναλάβει καθήκοντα από τον Ιούλιο. Με ελληνική τριάδα στην επίθεση κόντρα στην Καβάλα.

Τρέχουν για Μίτσελ

Να κλείσει τον Μίτσελ τα προσεχή εικοσιτετράωρα, να έρθει ο Ισπανός στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο, να δει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών στο "Γ. Καραϊσκάκης" και εν συνεχεία να αναλάβει την τεχνική ηγεσία είναι ο στόχος της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Από την Ισπανία όμως αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιτευχθεί τώρα συμφωνία, αλλά ο 50χρονος προπονητής να αναλάβει καθήκοντα από τον Ιούλιο. Η "Ας" μάλιστα έκανε λόγο και για συνάντηση, αναφέροντας πως ο Μίτσελ θέλει 1,3 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Οι επαφές των δύο πλευρών πάντως βρίσκονται πλέον σε προχωρημένο στάδιο και ο Ισπανός σκέφτεται πιο σοβαρά από πότε να αποδεχτεί τη πρόταση των "ερυθρόλευκων". Και λέμε πιο σοβαρά από ποτέ, διότι άλλες δύο φορές στο παρελθόν ο Ολυμπιακός χτύπησε την πόρτα του Μίτσελ, αλλά εκείνος προτίμησε να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Τώρα, όμως, δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο, ούτε φαίνεται να έχει κάτι άλλο στα χέρια του και ο δρόμος πια είναι ανοιχτός για τη συμφωνία. Το θέμα, βέβαια, είναι να πέσουν και οι υπογραφές, διότι όσο δεν υπάρχει "τζίφρα", όλα παραμένουν ανοιχτά.

Ο Ολυμπιακός βαδίζει ολοταχώς για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, που θα του δώσει αυτόματα το δικαίωμα (για άλλη μια σεζόν) να συμμετάσχει στη φάση των ομίλων του Champions League, ενώ σε λίγες ημέρες έχει μπροστά του την πρόκληση του Europa League με την ισπανική Λεβάντε και στην ΠΑΕ θεωρούν ότι όλα αυτά αποτελούν δέλεαρ για τον Μίτσελ.

Όσον αφορά τον αγώνα ρεβάνς του κυπέλλου με την Καβάλα, ο Νικοπολίδης μετά το τετ α τετ που είχε με τον Πίνο και τη συγγνώμη που ζήτησε ο τελευταίος από τον προπονητή και τους συμπαίκτες του για τη συμπεριφορά του στην Κομοτηνή, συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Κολομβιανό επιθετικό.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες ενδείξεις, ο 42χρονος τεχνικός, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες να μην υποτιμήσουν την Καβάλα αλλά να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα, προσανατολίζεται να παρατάξει ελληνική τριάδα στην επίθεση, δηλαδή, τους Βλαχοδήμο, Φετφατζίδη και Μήτρογλου. Όπως και ελληνική τετράδα στην άμυνα: Παπάζογλου, Μανωλά, Σιόβα και Λυκογιάννη. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι λογικά ο Μέγερι και στα χαφ οι Μοντέστο (ή Ντιακιτέ), Φέισα και Γκρέκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK