"Τρέλα" Μαντσίνι για τον Μανωλά και στο βάθος... Τσέλσι!

Η Ζενίτ έκανε μία άκρως δελεαστική πρόταση που ικανοποιεί τον Κώστα Μανωλά και η Ρόμα καλείται να αποφασίσει άμεσα αν θα τον πουλήσει ή όχι ενώ στο βάθος υπάρχει και η Τσέλσι!

"Τρέλα" Μαντσίνι για τον Μανωλά και στο βάθος... Τσέλσι!

Στην αρχή όλοι πίστευαν πως από τη στιγμή που η Ίντερ απέσυρε το ενδιαφέρον της (έχει στραφεί στη λύση του Αντόνιο Ρίντιγκερ) η Ρόμα θα "ξέμπλεκε" και θα ήταν ευκολότερο το έργο της στην προσπάθεια να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Κώστα Μανωλά (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019) όμως λογάριαζε χωρίς τον... ξενοδόχο.

Όπου ξενοδόχος στην περίπτωση του Έλληνα διεθνούς άσου η Ζενίτ, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρόσφατα και να έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα (αν όχι στην πρώτη θέση) τον Μανωλά για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ρωσικής ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται μάλιστα από την Ιταλία τις τελευταίες ώρες η πρόταση της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης είναι σούπερ δελεαστική αφού προσφέρει 30.000.000 ευρώ στους "λύκους" για να πουν το "si" ενώ στον παίκτη παρέχει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο μεταξύ 3,5 και 4.000.000 ευρώ ετησίως!

"Τρέλα" Μαντσίνι για τον Μανωλά και στο βάθος... Τσέλσι!

Αυτή τη στιγμή αμείβεται με 1.5000.000 ευρώ το χρόνο από την Ρόμα και οι δύο πλευρές δεν έχουν καταφέρει να βρουν τη χρυσή τομή για να ανανεώσει (φέρεται να ζητάει τα διπλάσια ο παίκτης που αισθάνεται "ριγμένος" οικονομικά σε σχέση με την παρουσία του στην ομάδα την περασμένη τριετία και το κασέ του έναντι άλλων παικτών στο ρόστερ), ενώ την ίδια ώρα ο Μανωλάς περιμένει πρόταση και από την Τσέλσι.

Το ιταλικό "Sky Sport" αναφέρει πως το βράδυ της Τρίτης υπήρχε συνάντηση μεταξύ του μάνατζερ του παίκτη Γιάννη Ευαγγελόπουλου και του τεχνικού διευθυντή της Ρόμα, Μόντσι, για να συζητήσουν για την προσφορά της Ζενίτ στους Ρωμαίους και στον 26χρονο σέντερ μπακ, με το ίδιο μέσο να προσθέτει πως από τη σύσκεψη κορυφής στο Λονδίνο μεταξύ του προέδρου (Παλότα), του προπονητή (Ντι Φραντσέσκο) και του Μόντσι θα έρθει η απάντηση για το αν θα πουληθεί ο Μανωλάς ή όχι στην Ζενίτ.

Σε περίπτωση πάντως που πάρουν την απόφαση να αποχωριστούν τον Έλληνα αμυντικό, ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως έχει βρεθεί ήδη ο παίκτης τον οποίο θα προσπαθήσουν να πάρουν για να καλύψουν το κενό του και αυτός είναι ο 21χρονος Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός της Λας Πάλμας, Μαουρίτσιο Λέμος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK