Σοκάρει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη ο αρχιτέκτονας Τσάμπι Αλόνσο: Οι απίστευτες επιδόσεις της Μπάγερ Λεβερκούζεν

Ονειρικό είναι το ξεκίνημα της σεζόν για την Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο έχοντας στις έξι πρώτες της φετινές εμφανίσεις πέντε νίκες και μία ισοπαλία.

FILE - Leverkusen's head coach Xabi Alonso gestures during the Europa League semifinal second leg soccer match between Bayer Leverkusen and Roma at the BayArena in Leverkusen, Germany, Thursday, May 18, 2023.(AP Photo/Martin Meissner, File)
Ο Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Μπάγερν Λεβερκούζεν AP

Με κεκτημένη ταχύτητα από την περασμένη αγωνιστική περίοδο συνεχίζει την εξαιρετική του προπονητική πορεία στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν ο Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Ισπανός έχει τρελάνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με την εικόνα που παρουσιάζει η γερμανική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο καταφέρνοντας κατά τις 6 πρώτες εμφανίσεις της ομάδας να καταγράψει εντυπωσιακά στατιστικά.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Τσάμπι Αλόνσο η Λεβερκούζεν έχει σημειώσει στις έξι πρώτες της αναμετρήσεις πέντε νίκες και μία ισοπαλία, αυτή με την Μπάγερν Μονάχου για την Bundesliga, έχοντας 25 γκολ ενεργητικό και μόλις 5 γκολ παθητικό.

Η εντυπωσιακή προπονητική πρόοδος του Τσάμπι Αλόνσο έχει ταρακουνήσει αρκετά από τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου να είναι αυτές που τον έχουν στην κορυφή της λίστας για την επόμενη μέρα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Σε "αναμμένα κάρβουνα" ο Τσάβι, αποχώρησε με φορείο κλεισμένη μεταγραφή

Μέσι: Τρέλανε τους Αργεντίνους για τα σχέδια του για το μέλλον

Ακούστηκε για Ελλάδα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά τελικά έκλεισε στην Bundesliga

News 24/7

24MEDIA NETWORK