Τρελάθηκε η Αλ Χιλάλ! Κατέθεσε νέα διαστημική πρόταση για τον Μίτροβιτς

Πρόταση ύψους 54.000.000 ευρώ κατέθεσε στη Φούλαμ η Αλ Χιλάλ για την αγορά του Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς σύμφωνα με το Foot Mercato.

Fulham's Aleksandar Mitrovic reacts during the English Premier League soccer match between Fulham and Arsenal at Craven Cottage stadium in London, Sunday, March 12, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς AP

Νέα, τεράστια προσφορά για την αγορά του Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς κατέθεσε στη Φούλαμ η Αλ Χιλάλ σύμφωνα με το Foot Mercato.

Συγκεκριμένα, το γαλλικό μέσο αναφέρει σε δημοσίευμά του πως η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κάνει τα πάντα προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις της ομάδας του Μάρκο Σίλβα και κατέθεσε πρόταση ύψους 54.000.000 ευρώ για την αγορά του.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες η Φούλαμ απέρριψε τα 40.000.000 ευρώ που έδωσε η Αλ Χιλάλ για τον ποδοσφαιριστή. Οι προσωπικοί όροι έχουν συμφωνηθεί εδώ και αρκετό καιρό, με τον Μίτροβιτς να πιέζει από την πλευρά του προκειμένου να κλείσει άμεσα το deal.

Αν τελικά η μεταγραφή του Μίτροβιτς ολοκληρωθεί, τότε θα προστεθεί στην μαγική 11αδα που έχει φτιάξει η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ντεμπελέ πήγε Παρίσι και μπήκε για τα καλά στα παπούτσια του Νεϊμάρ με την επιλογή του

Περίεργα πράγματα με Ράμος: Συμφώνησε με τους Σαουδάραβες αλλά λίγο αργότερα τον "έκοψαν"

Φέλιξ: Ολοτάχως προς Βαρκελώνη ο Πορτογάλος, οι λεπτομέρειες του deal

News 24/7

24MEDIA NETWORK