Τρελάθηκε ο Χάμες στην αλλαγή του

Την Τετάρτη το βράδυ (5/4), η Ρεάλ αντιμετώπισε τη Λεγκανές για το πρωτάθλημα Ισπανίας, κερδίζοντας με το εμφατικό 4-2. Ο Ζιντάν αποφάσισε να ξεκουράσει πολλά αστέρια του, αλλά ο Χάμες φαίνεται να μην παίρνει με ήρεμο τρόπο την αλλαγή του στο 72ο λεπτό (VIDEO).

Real Madrid's James Rodriguez celebrates after scoring the opening goal against Leganes during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's James Rodriguez celebrates after scoring the opening goal against Leganes during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέλεξε να τον ξεκινήσει παρατάσσοντας μία εναλλακτική εντεκάδα κόντρα στη Λεγκανές του Σιόβα, αφού έλειπαν Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά και Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Χάμες μπορεί να μην έχει καταφέρει να κερδίσει φανέλα βασικού φέτος στη "βασίλισσα", αλλά στο ματς της Μαδρίτης έκανε τα πάντα. Σκόραρε και μοίρασε και δύο ασίστ στον συμπαίκτη του Αλβάρο Μοράτα.

Ο Κολομβιανος σούπερ σταρ φαίνεται όμως πως είναι... αχόρταγος και ήθελε να παίξει σε όλο το ματς. Λίγο η ένταση της στιγμής, λίγο η δυσαρέσκεια πως βγαίνει αλλαγή στο 72', η κάμερα έπιασε τον 25χρονο να χτυπάει με δύναμη τον πάγκο.

Δείτε την αντίδραση του Ροντρίγκες:

Ο ίδιος ο Ζιντάν επέλεξε να μην εκθέσει την αντίδραση του παίκτη του λέγοντας σχετικά με το γεγονός: " Δεν μίλησα μαζί του. Είναι λογικό ένας παίκτης να θέλει να παίξει για 90 λεπτά και ειδικά ο Χάμες που δεν βρίσκεται στο χορτάρι πολλές φορές. Είναι όμως επιθετιικός και δουλεύει σκληρά".

Ο Χάμες βέβαια κατά πολλά δημοσιεύματα μετράει... μέρες στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, με τους μνηστήρες να βρίσκονται στη γωνία για τον ταλαντούχο επιθετικό μέσο.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK