Τρελή ιδέα για "μεικτή" Μιλάνου από τον Γκαλιάνι

Η Μίλαν με την Ίντερ αγωνίζονται το βράδυ της Κυριακής (23/11, 21:45) στο ντέρμπι του Μιλάνου, όμως ο Αντριάνο Γκαλιάνι πρότεινε την δημιουργία μίας μεικτής ομάδας με παίκτες κι από τους δύο συλλόγους.

Τρελή ιδέα για "μεικτή" Μιλάνου από τον Γκαλιάνι

Μέχρι στιγμής είναι απλά μία ιδέα του Αντριάνο Γκαλιάνι, αλλά όταν ακούγεται από τα χείλη του αντιπροέδρου της Μίλαν είναι λογικό να προκαλεί συζητήσεις αλλά και... αντιδράσεις.

"Μπορούμε να σκεφτούμε να δημιουργήσουμε μία ροσονερατζούρα ομάδα για να κοντράρουμε αντιπροσωπευτικές ομάδες των πόλεων στα ντέρμπι", σχολίασε αρχικά ο Ιταλός παράγοντας και συνέχισε δίνοντας παραδείγματα πόλεων που μπορούν να συμμετέχουν σ' αυτό το εγχείρημα:

"Λοιπόν, ας δούμε. Τι λέτε για Μιλάνο κόντρα στη Μαδρίτη; Ίσως βέβαια να έπρεπε να αποφεύγαμε να παίζαμε αυτή την περίοδο με την μεικτή Ρεάλ-Ατλέτικο αλλά πώς αλλιώς θέλεις να φέρεις το θέαμα στο γήπεδο;

Στη Βαρκελώνη είναι δύσκολο να συμβεί πάντως αυτό. Η Εσπανιόλ είναι αρκετές κλάσεις κάτω από τη Μπαρτσελόνα και ίσως και περισσότερο...

Στην Αγγλία μπορούμε να σκεφτούμε τη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι για να ιδρύσουν μία μόνο ομάδα στο Μάντσεστερ. Σε μία τέτοια περίπτωση πάντως τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για μας τους Μιλανέζους..."

Αν μη τι άλλο μια αρκετά... προχωρημένη ιδέα από τον αντιπρόεδρο των "ροσονέρι", η οποία πολύ δύσκολα θα γίνει πραγματοποιήσιμη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK