"Τρελή"... καραμπόλα με Μαρσέιγ, Μπεσίκτας, Ταλίσκα και... Φορτούνη

Ο κακός χαμός γίνεται σε Ιταλία, Γαλλία και Τουρκία με τις φήμες για το μέλλον του Ταλίσκα να... οργιάζουν. Πώς όμως ο 24χρονος Βραζιλιάνος συνδέεται με τον άσο του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη και τις Μαρσέιγ, Μπεσίκτας.

"Τρελή"... καραμπόλα με Μαρσέιγ, Μπεσίκτας, Ταλίσκα και... Φορτούνη

Ο Ταλίσκα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπεσίκτας και η τουρκική ομάδα ψάχνει τρόπο να τον κάνει μόνιμα δικό της. Σύμφωνα με τα Μέσα στη γειτονική χώρα απαιτούνται πάνω από 21.000.000 ευρώ για να δώσει το "ok" η Μπενφίκα σ' αυτή τη μετακίνηση.

Όλα καλά μέχρι εδώ...

Πάμε στη Γαλλία τώρα και συγκεκριμένα στη Μαρσέιγ του Μήτρογλου. Γάλλοι και Ιταλοί γράφουν πως οι Μασσαλοί έχουν βάλει ψηλότερα όλων στη λίστα τους τον Ταλίσκα και θα κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν το καλοκαίρι στο κλαμπ.

Εάν όμως δεν τα καταφέρουν, τότε ο αμέσως επόμενος στόχος τους παρουσιάζεται να είναι ο Κώστας Φορτούνης.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, βέβαια, δεν έχει γίνει θέμα μόνο στη Γαλλία, καθώς το πρωί της Πέμπτης (22/3) τούρκικα σάιτ με βασικό ρεπορτάζ αυτό της Μπεσίκτας τον έμπλεξαν πάλι με τον Ταλίσκα, αλλά καμία σχέση με Μαρσέιγ αυτή τη φορά.

"Τρελή"... καραμπόλα με Μαρσέιγ, Μπεσίκτας, Ταλίσκα και... Φορτούνη

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο πρόεδρος των "ασπρόμαυρων" Φικρέτ Ορμάν που φέρεται να έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σχεδιάζει να φέρει στην Τουρκία τον Κώστα Φορτούνη εάν χάσει έναν εκ των Ταλίσκα ή Οζιακούπ!

Σε κάθε περίπτωση απ' αυτές που αναδεικνύουν τα ξένα Μέσα, ο Κώστας Φορτούνης λαμβάνει το ρόλο του αντί-Ταλίσκα τόσο για την Μπεσίκτας όσο και για την Μαρσέιγ. Πού θα κάτσει η μπίλια; Το καλοκαίρι είναι κοντά πάντως...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Φορτούνης δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται για την Μπεσίκτας. Από τον Απρίλιο του 2017 γίνονται αναφορές, χωρίς ωστόσο να 'χει προχωρήσει ποτέ τίποτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK