Τρελό! Δύο ομάδες της PL θέλουν 33χρονο από το πρωτάθλημα του Κατάρ

Στην Αγγλία για να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρίσκεται ο Αντρέ Αγιού και μία από τις ομάδες που αναμένεται να συζητήσει μαζί του είναι η Έβερτον, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ghana's Andre Ayew celebrates after scoring his side's first goal during the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Αντρέ Αγιού με την φανέλα της εθνικής Γκάνας AP

Ένας ποδοσφαιριστής με παρελθόν στα σαλόνια της Premier League, ο οποίος όμως τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα του Κατάρ, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στο κορυφαίο πρώταθλημα.

Ο λόγος για τον Γκανέζο πρώην επιθετικό της Αλ Σαντ, Αντρέ Αγιού, ο οποίος παρέμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Κατάρ και οι πληροφορίες τον θέλουν να ταξιδεύει στην Αγγλία προκειμένου να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο δύο είναι οι ομάδες της Premier League που αναμένεται να συζητήσουν με τον ποδοσφαιριστή με τον Ιταλό να αναφέρει σε tweet του πως μία απ΄ αυτές είναι σίγουρα η Έβερτον.

Θυμίζουμε, ότι ο Αγιού έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Premier League με τη φανέλα της Γούεστ Χαμ, ενω έχει παίξει και στην Championship με την φανέλα της Σουόνσι.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Έχασε κλεισμένο παίκτη για... 18 δευτερόλεπτα

Μπάγερν: Αυτός ο παίκτης θα κρίνει την αγορά του Κανσέλο

Τι έκανε ο Άμραμπατ κατά την επιστροφή του στην Φιορεντίνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK