Τρελό! Παρα τα σενάρια, μόνο αυτή η ομάδα ενδιαφέρεται για τον φορ της "Μεγάλης Κυρίας"

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η μόνη ομάδα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Juventus' Dusan Vlahovic reacts after the Italian Cup final soccer match between Juventus and Inter Milan at the Stadio Olimpico in Rome, Italy, Wednesday, May 11, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους (AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO)

Σε ένα από τα μεγάλα σίριαλ της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου εξελίσσεται η υπόθεση του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Ο νεάρος Σέρβος φέρεται πως έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες της Γιουβέντους πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο νέας αρχής στην καριέρα του καθώς το κλίμα στην ιταλική ομάδα δεν είναι και στα καλύτερά του.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, παρά τα σενάρια, η μονή ομάδα που έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για τον Βλάχοβιτς, χωρίς όμως να έχει καταθέσει κάποια πρόταση για την αγορά του, είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Παλαιότερα δημοσίευμα ήθελε την Γιούβε να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 80.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Σέρβου, μεγάλο μέρος του οποίου θα δοθεί για τον αντικαταστάτη του, με τον Ρομέλου Λουκάκου να είναι στην κορυφή των προτιμήσεων.

Θυμίζουμε πως για τον Βέλγο η Τσέλσι αξιώνει περίπου 40.000.000 ευρώ με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να μιλά για εμπλοκή του Βλάχοβιτς στο deal των μπλε με τον Λουκάκου, κάτι που, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν δείχνει να έχει βάση.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι φήμες της ημέρας

Ο Τσάβι φέρνει πρώην μέλος της Μασία για αντί - Μπουσκέτς

Η Αλ Νασρ του CR7 πάει για το κόλπο γκρόσο με ενδεκαδάτο της Μπάρτσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK