Τρελό σενάριο για τον "αλμυρό" Τσέρτσι

Ο Αλέσιο Τσέρτσι δεν είναι στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε για την Ατλέτικο Μαδρίτης και ψάχνει ομάδα, με ιταλικό ΜΜΕ να βάζει στο παιχνίδι Λας Πάλμας και... Ολυμπιακό! Διαβάστε το story.

AC Milan's Alessio Cerci grimaces at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday Jan. 6, 2016. Bologna won 1-0. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Alessio Cerci grimaces at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday Jan. 6, 2016. Bologna won 1-0. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η διετία 2012-14 ήταν αναμφίβολα η πιο παραγωγική στην καριέρα του Αλέσιο Τσέρτσι, με τον Ιταλό winger να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Τορίνο (έκανε σούπερ δίδυμο με τον Τσίρο Ιμόμπιλε) έχοντας 21 γκολ σε 71 ματς της Serie A, όμως η συνέχεια ήταν άκρως απογοητευτική.

Και αυτό γιατί η μετακόμισή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης είχε ως αποτέλεσμα την ελεύθερη πτώση στην καριέρα του, με τους Μαδριλένους να παίζουν ένα στιλ ποδοσφαίρου εντελώς διαφορετικό από το δικό του και έτσι να παραχωρείται τα τελευταία χρόνια δανεικός σε Μίλαν και Τζένοα.

Atletico's Alessio Cerci, left, gestures after scoring his team's fifth goal.  during a Group A Champions League match between Atletico de Madrid and Malmo at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Wednesday Oct. 22, 2014. Atletico de Madrid won 5-0. (AP Photo/Paul White)
Atletico's Alessio Cerci, left, gestures after scoring his team's fifth goal. during a Group A Champions League match between Atletico de Madrid and Malmo at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Wednesday Oct. 22, 2014. Atletico de Madrid won 5-0. (AP Photo/Paul White) AP

Ούτε όμως εκεί μπόρεσε να στεριώσει και πλέον, έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του με τους "ροχιμπλάνκος" και μετά από μία σεζόν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας (πάγκο και εξέδρα) ο 29χρονος Ιταλός αναζητεί τον επόμενο σταθμό για να σώσει την καριέρα του.

Η ομάδα που ακούγεται έντονα τα τελευταία 24ωρα είναι η Λας Πάλμας, με τον προπονητή της Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να θεωρεί πως ο Τσέρτσι είναι ο κατάλληλος στο σύστημα 4-3-3 που θέλει να εφαρμόσει στους "νησιώτες", ωστόσο δεν είναι μόνο η ομάδα του Σέρχιο Αραούχο η μοναδική που ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Σύμφωνα με το ιταλικό "Sky Sport" είναι και ο Ολυμπιακός που ακολουθεί τα ίχνη του Αλέσιο Τσέρτσι, που όλα δείχνουν πως θα μείνει ελεύθερος από την Ατλέτικο, με το κασέ του πάντως να φαντάζει απαγορευτικό για τους πρωταθλητές Ελλάδας καθώς αμείβεται με 2.500.000 ευρώ το χρόνο.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

News 24/7

24MEDIA NETWORK