X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

Τρώγοντας (με την εθνική Βραζιλίας) στου... Γουίλιαν

Η παρέα του Νεϊμάρ βρέθηκε στο Λονδίνο μετά το φιλικό με τους Κροάτες και συνέφαγε στο cozy εστιατόριο που άνοιξαν από κοινού Γουίλιαν και Νταβίντ Λουίζ!

Αν δεν στηρίξουν οι φίλοι σου, ποιοι θα το κάνουν;

Το "Babbo", το ιταλικό εστιατόριο που άνοιξε τον Απρίλιο στην καρδιά του Λονδίνου, έγινε τόπος συνάντησης για τους διεθνείς Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι γεύτηκαν ορισμένα από τα πολύ εντυπωσιακά πιάτα του menu. Μετά το 2-0 επί της Κροατίας στο Λίβερπουλ.

Γιατί διάλεξαν τον εν λόγω χώρο για το ομαδικό γεύμα τους; Όχι τυχαία. Ανήκει στους... επιχειρηματίες (πλέον) Γουίλιαν και Νταβίντ Λουίζ, οι οποίοι παρέα με τον ατζέντη τους αποφάσισαν να επενδύσουν ένα μέρος των χρημάτων που λαμβάνουν από την Τσέλσι για να κάνουν κάτι δικό τους.

Τα πιάτα που δοκίμασαν ο Νεϊμάρ και οι κολλητοί (Τ.Σίλβα, Φάγκνερ, Ζεζούς) δεν τα μάθαμε. Είχαν πάντως μια πλούσια γκάμα επιλογών.

Όπως καρπάτσιο σολομού με μάνγκο - αβοκάντο - φουντούκια ή ναπολιτάνικη μελιτζάνα με σάλτσα και τυρί για ορεκτικά, διάφορα είδη ζυμαρικών (λιγκουίνι, λαζάνια) για τη συνέχεια, κάποιο κόκκινο / λευκό κρέας ή ψάρι για κυρίως πιάτο, με το t-bone 1 κιλού να ξεχωρίζει (60 ευρώ) και ξεχωριστά συνοδευτικά όπως το μπρόκολο με σκόρδο και τσίλι.

Ένα εστιατόριο για τον μέσο Άγγλο ή τουρίστα του ευρωπαϊκού νότου που θα επισκεφτεί το Λονδίνο και θ' αναζητήσει πιο μεσογειακές γεύσεις κι ένα περιβάλλον πιο οικείο στο μάτι του και στον ουρανίσκο.

Το σίγουρο είναι πως στη Ρωσία θα ταξιδέψουν με... γεμάτο στομάχι, παρά την πείνα τους για έναν παγκόσμιο τίτλο. Ποιος πλήρωσε το λογαριασμό δεν μας είπαν...

24MEDIA NETWORK