"Τρόμαξε" με Μανωλά και δίνει αλλού τα λεφτά η Ζενίτ!

Η Ζενίτ δεν φέρεται διατεθειμένη να περιμένει μετά το ηχηρό "ΟΧΙ" του Κώστα Μανωλά και έχει ήδη εντοπίσει νέο στόχο για το κέντρο της άμυνάς της δίνοντας μάλιστα λιγότερα χρήματα!

"Τρόμαξε" με Μανωλά και δίνει αλλού τα λεφτά η Ζενίτ!

Ο Κώστας Μανωλάς απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Ζενίτ για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στα 4.000.000 ευρώ (θέλοντας να πληρωθεί σε ευρώ ή δολάρια και όχι σε ρούβλια) όμως το γεγονός αυτό δεν είναι αρκετό για να "δέσει" τα χέρια της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ναι μεν οι άνθρωποι της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης έστειλαν μήνυμα στην πλευρά του παίκτη πως έχουν διάθεση να περιμένουν μέχρι το Σάββατο για την οριστική απάντησή του, με την ελπίδα να αναθεωρήσει, όμως ταυτόχρονα είναι απογοητευμένοι απο τη στάση του Έλληνα άσου και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν ήδη εντοπίσει τον... αντί-Μανωλά!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στον Τύπο της γειτονικής χώρας εδώ και μερικές ώρες "η Ζενίτ αλλάζει στόχο και κοιτάζει τον Χέισον Μουρίγιο που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Ίντερ".

Σε ένα τέτοιο μάλιστα ενδεχόμενο το κόστος θα είναι πολύ μικρότερο σε σύγκριση με τα χρήματα που θα έδινε στην Ρόμα για τον Μανωλά (35.000.000 ευρώ), με την "Gazzetta dello Sport" να υποστηρίζει πως η Ίντερ θα ζητήσει ένα ποσό μεταξύ 12 και 15 εκατομμυρίων ευρώ για να τον παραχωρήσει!

News 24/7

24MEDIA NETWORK