Τρομερό: Διαιτητής έπιασε αθλήτρια από το στήθος σε γυναικείο αγώνα ποδοσφαίρου!

Στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Γυναικείας Ομάδας του Ατρόμητου με την Ολυμπιάδα Υμηττού, αφού απ' ότι φαίνεται ο βοηθός διαιτητή... χούφτωσε αθλήτρια!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ// ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ 1-5.(Eurokinissi Sports-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ// ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ 1-5.(Eurokinissi Sports-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Μια τρομερή είδηση έρχεται από το όχι και τόσο μακρινό... Περιστέρι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Peristeri News", ο αγώνας της Γυναικείας Ομάδας του Ατρόμητου με την Ολυμπιάδα Υμηττού ολοκληρώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου.

Ο λόγος;

Το ματς κρίθηκε με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που δόθηκε από τη διεθνή διαιτητή Θάλεια Μήτση υπέρ των φιλοξενούμενων και που ως αποτέλεσμα είχε στο τέλος του ματς να σημειωθεί θερμό επεισόδιο μεταξύ της αρχηγού των γηπεδούχων και του εκ των βοηθών διαιτητή, τον οποίο κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα κατατέθηκαν και μηνύσεις!

Μετά τη λήξη του αγώνα και το θερμό επεισόδιο που έγινε μεταξύ της αρχηγού των γηπεδούχων και του εκ των βοηθών διαιτητή με αφορμή ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, ο βοηθός διαιτητή την έπιασε από το στήθος, και βρίζοντάς την, την έσπρωξε στον τοίχο!

Οι εκφράσεις που ακούστηκαν ήταν πολλές, ενώ με παρέμβαση της αστυνομίας τελικά η κατάσταση δεν ξέφυγε πολύ.

* Η φωτό είναι αρχείου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK