Τρομερό ποστάρισμα - μπηχτή Ελνενί σε Σάντσες

Μπορεί να μην παίζει πολύ στην Άρσεναλ, όμως νιώθει πιο... Άρσεναλ από ποτέ! Μάλιστα το ποστάρισμα του Ελνενί στο twitter έφερε... επανάσταση, αφού πολλοί το εξέλαβαν ως μπηχτή στον Αλέξις Σάντσες!

Arsenal's Mohamed Elneny celebrates scoring his sides sixth goal during the Europa League Group H soccer match between Arsenal and BATE Borisov at Emirates stadium in London, Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Mohamed Elneny celebrates scoring his sides sixth goal during the Europa League Group H soccer match between Arsenal and BATE Borisov at Emirates stadium in London, Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Με 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και συνολικά 1484 λεπτά, ο Μοχάμεντ Ελνενί δεν θεωρείται από τους βασικούς παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ. Κόντρα στην Τσέλσι, ωστόσο, έπαιξε σε όλο το ματς και μάλιστα πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του League Cup.

Μία μέρα αργότερα, ο Μοχάμεντ Ελνενί "χτύπησε" στο twitter και προκάλεσε... πανικό. Το ποστάρισμα του είναι ευθεία βολή προς τον Αλέξις Σάντσες και την επιλογή του να φύγει από τους "κανονιέρηδες" με προορισμό την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τι έγραψε; "Τώρα μείναμε παίκτες που παλεύουμε για το σήμα και τον κόσμο. Είμαστε Άρσεναλ!". Όπως καταλαβαίνετε το tweet έγινε viral σε χρόνο d.t. και πάτησαν "like" πάνω από 14.500 φίλοι της αγγλικής ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK