Τρόμερο πρόβλημα με τους Ιρανούς του Πανιωνίου ενόψει Μακάμπι

H ανοιχτή πληγή των διπλωματικών σχέσεων του Ιράν με το Ισραήλ δημιουργεί μέγα ζήτημα στον Πανιώνιο ενόψει της πιθανής μάχης του Ιστορικού με τη Μακάμπι, κυρίως στο Τελ Αβίβ.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
masoud EUROKINISSI SPORTS

Η επικείμενη μάχη του Πανιωνίου με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ δημιουργεί πολλούς πονοκεφάλους στη Νέα Σμύρνη. Πονοκεφάλους που έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό αλλά και το...πολιτικό κομμάτι.

Είναι γνωστό ότι οι διπλωματικές σχέσεις του Ισραήλ με το Ιράν είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες με τις δύο χώρες να ανταλάσσουν ουκ ολίγες φορές φραστικά πυρά και να επιδίδονται σε μία τρελή κούρσα εξοπλισμών.

Αν ο Πανιώνιος περάσει την Γκόριτσα και τελικά προκριθεί τότε οι Μασούντ και Χατζισαφί δεν υπάρχει περίπτωση να ταξιδέψουν σε ισραηλινό έδαφος και να παίξουν κόντρα στη Μακάμπι. Το ίδιο άλλωστε πράττουν και οι υπόλοιποι Ιρανοί ποδοσφαιριστές όταν οι σύλλογοί τους αντιμετωπίζουν ισραηλινές ομάδες.

Πρόβλημα μπορεί να υπάρξει και με τη συμμετοχή αμφοτέρων ακόμα και στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης για τους ίδους πολιτικούς λόγους. Στον Πανιώνιο, αν και δεν προτρέχουν, προσπαθούν να επεξεργαστούν λύσεις που θα τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν όσο αυτό είναι δυνατόν το σκόπελο που προέκυψε.

Αν πάντως για τη θέση του Χατζισαφί υπάρχει και ο Σαραμαντάς, γι' αυτήν του Μασούντ ο Πανιώνιος δεν διαθέτει παίκτη ανάλογης κλάσης και ο Γρηγορίου θα χρειαστεί να κάνει αλχημείες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK