Τσάμπι Αλόνσο: Αθόρυβα "τρελαίνει" τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τα κατορθώματά του

Εντυπωσιάζει με τα κατορθώματά του στην σύντομη προπονητική του καριέρα ο Τσάμπι Αλόνσο με τελευταίο του κατόρθωμα να είναι η πρόκριση στην ημιτελική φάση του Europa League.

Leverkusen's head coach Xabi Alonso applauds during the group B Champions League soccer match between Atletico Madrid and Bayer 04 Leverkusen at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Manu Fernaandez)
Ο Τσάβι Αλόνσο στην αναμέτρηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν με την Ατλετικό Μαδρίτης για το Champions League AP

Στον πάγκο της Μπάγερν Λεβερκούζεν βρίσκεται ο Τσάμπι Αλόνσο από τον Οκτώβρη του 2022 και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με το έργο του.

Τελευταίο του κατόρθωμα ήταν η πρόκριση στην ημιτελική φάση του Europa League εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πρώην προπονητή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος κατέγραψε μυθική επίδοση μετά από τη άλλη μία συμμετοχή στην τετράδα ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο νεαρός Ισπανός τεχνικός, πλην της σπουδαίας πρόκρισης στους 4 του Europa League, είναι για 12 διαδοχικά παιχνίδια αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχει οδηγήσει και την Λεβερκούζεν στην 6η θέση της βαθμολογίας της Bundesliga, από την 16η που ήταν όταν πήρε τα ηνία της ομάδας.

Θυμίζουμε πως η Λεβερκούζεν είναι ο πρώτος προπονητικός προορισμός του Αλόνσο στο κορυφαίο επίπεδο καθώς προηγουμένως είχε βρεθεί στον πάγκο της Ρεάλ Σοσιεδάδ Β' ως πρώτος προπονητής αλλά και στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε τα επιτεύγματα του Αλόνσο

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Υποσχέθηκε την επιστροφή του στην μεγάλη του αγάπη

Ανατριχίλα! "Σεισμός" στο Ολίμπικο στο άκουσμα του ονόματος του Μουρίνιο

Μουρίνιο: Κατέγραψε μυθική επίδοση και έγραψε ιστορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK