Νεϊμάρ: Υποσχέθηκε την επιστροφή του στην μεγάλη του αγάπη

Την επιθυμία του να επστρέψει μία μέρα στην Σάντος εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Νεϊμάρ, κατά την επίσκεψή του στο γήπεδο για να παρακολουθήσει αγώνα της πρώην ομάδας του.

Brazil's Neymar gestures after the World Cup group G soccer match between Cameroon and Brazil, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Moises Castillo)
Ο Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022 (AP PHOTO/MOISES CASTILLO)

Εκτός δράσης βρίσκεται έδω και μερικούς μήνες ο Νεϊμάρ καθώς αποφάσισε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλό του.

Πλέον ο Βραζιλιάνος σταρ έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να επισκεφτεί την πατρίδα του και την ομάδα που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό, την Σάντος.

Ο "Νέι" όπως ήταν φυσικό άλλωστε, προσεγγίστηκε από τους δημοσιογράφους και ρωτήθηκε για το μέλλον του, πετώντας μάλιστα και την βόμβα του, σύμφωνα με το Globo.com, αφού δήλωσε πως θέλει να επιστρέψει αργά ή γρήγορα στην Σάντος.

"...Μία μέρα θα γυρίσω, θα επιστρέψω κάποια στιγμή. Είναι πολύ όμορφο που είμαι και πάλι εδώ. Ήρθα για να στηρίξω την Σάντος η οποία μου έδωσε τα πάντα και με έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό..."

Πάντως, η άμεση επιστροφή του Βραζιλιάνου σταρ περισσότερο με όνειρο μοιάζει καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ υπάρχει και ειδική οψιόν επέκτασης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών μέχρι το 2027.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιόρτασε την άνοδο της ομάδας του με 50 μπουκάλια, 36Κ λογαριασμό κι ένα αδιανόητο πουρμπουάρ

Ανατριχίλα! "Σεισμός" στο Ολίμπικο στο άκουσμα του ονόματος του Μουρίνιο

Σνάιντερ: Ξεσπά κατά της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία της Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK