Τσάμπι Αλόνσο: Ο CEO της Λεβερκούζεν είπε όλη την αλήθεια για τη "ρήτρα των τριών"

Πώς δεν υπάρχει κάποια ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του Τσάμπι Αλόνσο το οποίο να προβλέπει την αποχώρησή του για τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ ανέφερε σε δηλώσεις του ο CEO της Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Bayern Munich's Xabi Alonso listens to a question during a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, April 17, 2017. Bayern Munich will play against Real Madrid a Champions League quarterfinal second leg soccer match on Tuesday 18. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Τσάμπι Αλόνσο AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Εξαιρετική είναι η παρουσία του Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της ομάδας, με τον Ισπανό να οδηγεί αυτή τη στιγμή την ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga, διατηρώντας μάλιστα το αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις.

Το έργο του Ισπανού τεχνικού παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον όλα τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει πως υπάρχει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του προβλέπει την παραχώρησή του σε μία εκ των Μπάγερν Μονάχου, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδες που αγωνίστηκε στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής.

Την ύπαρξη της εν λόγω ρήτρας θέλησε να διαψεύσει με δηλώσεις του ο CEO της ομάδας, Φερνάντο Κάρο σε συνέντευξή του στο TalkSport, λέγοντας, μεταξύ άλλων πως επιθυμία της ομάδας είναι να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Ισπανό τεχνικό για πολλά ακόμα χρόνια.

"...Αν θέλει να κάνει κάποια κίνηση στο μέλλον τότε θα μιλήσουμε μεταξύ μας αλλά δεν υπάρχει κάποια ειδική ρήτρα. Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να το κάνουμε αυτό και θα συνεχίσει να είναι χαρούμενος στη Λεβερκούζεν..."

Θυμίζουμε πως ο Τσάμπι Αλόνσο πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Λεβερκούζεν μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν και Ντόρτμουντ έχουν κυκλώσει στόπερ της Τσέλσι αλλά πρέπει να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι

Η Νάπολι ετοιμάζει την κίνηση-ματ για Κβαρατσχέλια και δυσκολεύει τα σχέδια των "Μεγάλων" της Premier League

Κέιν: Το τρικ της Μπάγερν για να "μειώσει" το κόστος της μεταγραφής του Άγγλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK