Τσαν στην έξοδο και αντικαταστάτης προ των πυλών

Ο Γερμανός δεν προτίθεται να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στο "Άνφιλντ" και οι "κόκκινοι" αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του. Ο εκλεκτός όμως είναι ένας και η ομάδα του Μερσεϊσάιντ θα πρέπει να ανταγωνιστεί δύο αντίζηλες αγγλικές ομάδες για την απόκτησή του.

Liverpool's Emre Can during the English Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Emre Can during the English Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP IMAGE

Η Λίβερπουλ "ψάχνεται" στην αγορά για την απόκτηση μέσου, αφού ο Εμρέ Τσαν θα αποτελέσει απ' ότι φαίνεται παρελθόν από την ομάδα με τη περίπτωση του Ζορζίνιο να φαντάζει ιδανική για το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης της Νάπολι που αγωνίζεται με την εθνική Ιταλίας κοστολογείται στα 55 εκατ. ευρώ, ποσό που μπορεί να καταβάλει με ευκολία η αγγλική ομάδα, ωστόσο δεν "παίζει" μόνη της για την απόκτησή του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ "καλοβλέπουν" επίσης τον ποδοσφαιριστή, όμως η ομάδα του λιμανιού θεωρεί πως έχει το προβάδισμα.

Κι αυτό, διότι οι "κόκκινοι" έχουν παράδοση στους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές με τους πρώην Λούκας Λέιβα και Φελίπε Κουτίνιο, αλλά και τον νυν Ρομπέρτο Φιρμίνο να επηρεάσουν το μέλλον του 26χρονου άσου.

Επιπλέον, τόσο το επιθετικό στυλ του Γιούργκεν Κλοπ, όσο και το κίνητρο της συμμετοχής στο Champions League, το οποίο μοιάζει δύσκολο για τους "κανονιέρηδες" του χρόνου, ίσως παίξουν ρόλο στην απόφαση του Ζορζίνιο να αγωνίζεται στο "Άνφιλντ" τη νέα σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK