Τσάνας: "Μπουκάλια και αναπτήρες στον πάγκο μας"

Ο βοηθός προπονητή του Μίχαελ Σκίμπε, Κώστας Τσάνας, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 και την εκπομπή "Contra Επίθεση" με τους Νίκο Γιαννόπουλο, Τόλη Χορτάτο για το πολεμικό κλίμα που συνάντησε η αποστολή της Εθνικής στην Ζένιτσα.

Τσάνας: "Μπουκάλια και αναπτήρες στον πάγκο μας"
tsanas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Οι παρατηρητές της FIFA κατέγραψαν το γρονθοκόπημα του βοηθού προπονητή της Βοσνίας στον Γιαννιώτα, ενώ έχουν συλλέξει και άλλα στοιχεία για όσα συνέβησαν. Δεν θέλαμε να εμπλακούμε και προσπαθήσαμε να παραμείνουμε σε άμυνα. Θέλαμε να είμαστε όλοι κοντά για να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις", είπε για τα επεισόδια στο Ραδιόφωνο 24/7 ενώ πρόσθεσε:

"Το κλίμα ήταν εχθρικό από το ξεκίνημα. Δεν μας σεβάστηκαν στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Δεν μπορέσαμε καν να τον ακούσουμε εκεί που βρισκόμασταν".

Για το αν υπήρξαν άλλα έκτροπα, τόνισε: "Υπήρξε κακή συμπεριφορά από το ξεκίνημα. Ο πάγκος μας γέμισε αντικείμενα. Οι φανατικοί πετούσαν αναπτήρες, μπουκάλια και ποτήρια. Όσο δεν έμπαινε το γκολ, ερχόταν όλο και μεγαλύτερος εκνευρισμός τόσο στην κερκίδα όσο και στον αγωνιστικό χώρο".

Για το αποτέλεσμα και στη συνέχεια, είπε: "Μένουμε στο κυνήγι της πρόκρισης δυνατά. Και στο Βέλγιο και στην Βοσνία πήραμε θετικό αποτέλεσμα, ενώ μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη. Δείχνει τη θέληση της η ομάδας για πρόκριση".

Για τον Τάσο Δώνη: "Ο προπονητής δίνει ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά. Το θέμα είναι τι μπορεί να κάνει κάποιος στο γήπεδο είτε είναι 20 είτε 30 ετών. Ο Τάσος δεν είχε πρόβλημα να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα και πήγε πολύ καλά".

Για τον Ζέκα: " Στο πρώτο παιχνίδι του, με το Βέλγιο, ήταν λίγο τρακαρισμένος αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκείνο το ματς ήταν ειδικών συνθηκών, παίζαμε με 10. Κόντρα στη Βοσνία πίεσε πολύ την πρώτη πάσα του αντιπάλου και περιόρισε τον Πιάνιτς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK