Ο Ντέλε Άλι πέφτει κατηγορία; Κανείς δεν θα το περίμενε 5 χρόνια πριν

Η ιστορία του Ντέλε Άλι είναι μία αέναη κατηφόρα, από το Ζενίθ στο Ναδίρ και οι χαμένες ευκαιρίες.

Tottenham's Dele Alli celebrates scoring a goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at White Hart Lane stadium in London, Wednesday, Jan. 4, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
(AP Photo/Alastair Grant) AP

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες σεζόν στον Ντέλε Άλι. Από την κορυφή με αποκορύφωμα την παρ' ολίγον κατάκτηση του Champions League το 2019. Παρά τις προειδοποιήσεις ακόμα και του μετέπειτα προπονητή του Ζοσέ Μουρίνιο, ο Ντέλε Άλι άρχισε να χάνει σταδιακά την λάμψη και την φόρμα του, όμως οι τραυματισμοί απλά επιδείνωσαν την φθίνουσα πορεία.

Πλέον στην Έβερτον το τρενάκι φαίνεται πως ακολουθεί ράγες κατηφορικές και ο ίδιος δεν γνωρίζει πως να ανατρέψει τα δεδομένα. Την λύση θέλησε να την δώσει ένας πρώην σκάουτερ της Έβερτον, ο Μπράιαν Κινγκ. Εκείνος όμως εκτίμησε ότι ο πρώην αστέρας της Τότεναμ ίσως χρειαστεί να παίξει σε χαμηλότερη κατηγορία!

"Δεν είναι παίκτης της Έβερτον, δεν βλέπω το μέλλον του εκεί. Πρέπει να βάλει μυαλό για να ξαναχτίσει την καριέρα του και δεν μπορώ να τον δω να την ξαναχτίζει στην Έβερτον.

"Νομίζω ότι ίσως πρέπει να κατέβει μία ή δύο κατηγορίες, είναι ακόμα αρκετά νέος. Από τότε που πάτησε το πόδι του στην Έβερτον, ήταν μια καταστροφή. Είχε τόσα πολλά πλεονεκτήματα στην Τότεναμ, που απλά έπεσε από το ραντάρ. Τρομερό".

Πολύ απλά, αν και σκληρές αυτές οι δηλώσεις, η αλήθεια δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί. Ναι μεν οι τραυματισμοί έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, αλλά δεν φέρουν την αποκλειστική ευθύνη. Ο 27χρονος Άγγλος είναι εκείνος που αποφασίζει πως θα κινηθεί και που αναμένεται να δοκιμαστεί εκ νέου, ίσως σε μία πιο ταπεινή κατηγορία...

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λουίς Ντίας έκανε γνωστή την τιμή του για μεταγραφή

Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι την χάρη, αποκάλυψη για ομάδες που αλλάζουν την οπτική

News 24/7

24MEDIA NETWORK