Τσάβι: Λέει για την πιο δύσκολη στιγμή που του προσέφερε ο Πικέ

Για τη διαχείριση του Πικέ την φετινή σεζόν και τη σχέση τους αυτή την περίοδο μίλησε ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση με την Αλμερία.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gestures during a Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and FC Barcelona at the Reale Arena stadium in San Sebastian, Spain, Thursday, April 21, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ AP

Για την αποχώρηση του Ζεράρ Πικέ ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο προπονητής και επί χρόνια συμπάικτης του στην Μπαρτσελόνα,Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με την Αλμερία για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός τεχνικός απάντησε για τον Πικέ λέγοντας πως "... δεν ξέρω αν ήμουν δίκαιος μαζί του. Ξέρω όμως ότι ήμουν ειλικρινής σε αυτά που πίστευα από την πρώτη στιγμή.

Πάντα ήταν ένα παράδειγμα για την ομάδα. Δεν παραπονέθηκε ποτέ για τίποτα. Πάντα έκανε προπόνηση στο 100%. Πριν αρχίσει η χρονιά μάλιστα είχαμε μία μεγάλη κουβέντα μεταξύ μας. Ήταν από τις πιο δύσκολες μέρες της προπονητικής μου καριέρας. Ήθελα να του δώσω να καταλάβει πως θα υπάρξουν στιγμές που θα προηγούνται άλλοι στην ιεραρχία ...'

Διαβάστε Περισσότερα

Champions League: Οι πιο γρήγοροι παίκτες, εκτός 10αδας ο Κιλιάν Εμπαπέ

Βαλβέρδε: Αποκάλυψε το μεγάλο του όνειρο και μάλλον δεν θέλει να φύγει ποτέ από την Ρεάλ

Ρεάλ: Σε εντεταλμένη αποστολή στο Σάο Πάολο για να κλείσει το μεγαλύτερο ταλέντο της Βραζιλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK