Ρεάλ: Σε εντεταλμένη αποστολή στο Σάο Πάολο για να κλείσει το μεγαλύτερο ταλέντο της Βραζιλίας

Άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται στην Βραζιλία και στην ατζέντα τους έχουν μία και μόνο αποστολή. Να κλείσουν από τώρα τον Έντρικ της Παλμέιρας.

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Ρεάλ Μαδρίτης για τρίτη φορά πλέον βρίσκεται στο Σάο Πάολο στην Βραζιλία και σύμφωνα με την MARCA οι άνθρωποί της θα περάσουν όλο το σαββατοκύριακο εκεί για να φέρουν εις πέρας τη μία και μοναδική αποστολή τους: Να κλείσουν από τώρα τον 16χρονο επιθετικό της Παλμέιρας, Έντρικ.

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται παροξυσμός με τον νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να φύγει από την πατρίδα του μόνο όταν κλείσει τα 18. Ωστόσο, οι αξιωματούχοι της πρωταθλήτριας Ευρώπης ετοιμάζονται ν' αρχίσουν από τώρα τις διαπραγματεύσεις για να προλάβουν όλους τους υπόλοιπους.

Ο Έντρικ έχει παίξει και έχει ήδη σκοράρει με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, ενώ δημοσιεύματα θέλουν στο συμβόλαιό του να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 60.000.000 ευρώ!

Η Ρεάλ στις διαπραγματεύσεις που θα κάνει και με τον παίκτη για να πείσει την οικογένειά του να πουν το μεγάλο "ναι" θα χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικά όπλα τους Βινίσιους και Ροντρίγκο οι οποίοι έφυγαν σε μικρή ηλικία από την πατρίδα τους και τώρα παίζουν στη Μαδρίτη κατακτώντας τίτλους.

Διαβάστε περισσότερα

Κβαρατσχέλια: Στο πόδι όλη η Νάπολι και βρέθηκε το αμαξάκι του Γεωργιανού

Πικέ, αυτοκρατορικές μπίζνες και προεδριλίκι στην Μπαρτσελόνα

Κβαρατσχέλια: Η σακούλα στον Αλεξάντερ Άρνολντ με κορυφαία λήψη από την κερκίδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK