Τσάβι Σίμονς: Λέει μεγάλο " όχι" και εξετάζει τις επιλογές του

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Τσάβι Σίμονς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe.

PSV's Xavi Simons controls the ball during the Europa League group A soccer match between PSV and Arsenal at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Τσάβι Σίμονς με τη φανέλα της Αϊντχόφεν AP

Χαμός γίνεται με το μέλλον του Τσάβι Σίμονς μετά από την εντυπωσιακή χρονιά που πραγματοποίησε με την Αϊντχόφεν.

Ο νεαρός Ολλανδός εξετάζει προσεκτικά όλες τις επιλογές του και σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, μόνο θετικός δεν μοιάζει στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρά το γεγονός πως έχει μιλήσει στο παρελθόν με τα καλύτερα λόγια για την ζωή στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, το γαλλικό μέσο αναφέρει πως ο νεαρός Ολλανδός επιθυμεί είτε να παραμείνει στην Αϊντχόφεν και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, είτε να μετακόμισει σε άλλη μεγάλη ομάδα από το πάνω ράφι.

Θυμίζουμε πως η Παρί μπορεί να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή αντί του ποσού των 6.000.000 ευρώ εντός του Ιουλίου, με τον ίδιο τον Ολλανδό όμως να διατηρεί το δικαίωμα να μπλοκάρει το deal.

Ντόρτμουντ, Άρσεναλ, Τότεναμ, Μπράιτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λειψία έχουν στη λίστα του τον ποδοσφαιριστή χωρίς ωστόσο ακόμα να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Για τις υπόλοιπες ομάδες, πλην της Παρί, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρήτρα, οπότε και η Αϊντχόφεν μπορεί να ορίσει όποια τιμή θέλει για την παραχώρησή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Αλέγκρι: Η βασιλική πρόταση που απέρριψε για να μείνει στη Γιούβε

Γιουβέντους: Το πρόβλημα του Κιέζα και οι τέσσερις μνηστήρες

Φιρμίνο: Βρίσκεται κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του

News 24/7

24MEDIA NETWORK