Τσέλσι: Αυτός είναι ο φορ που είχαν κλείσει οι μπλε αλλά τελικά ο Μπέλι "έκοψε" και κατέληξε στη Ρεάλ

Ένα βήμα πριν από την απόκτηση του Έντρικ βρέθηκε η Τσέλσι με το deal να χαλάει την τελευταία στιγμή επειδή ο πρόεδρος Μπέλι αρνήθηκε να καταβάλει το ποσό των 60.000.000 ευρώ.

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Βαθιά το χέρι στη τσέπη έβαλε τον περασμένο χειμώνα η Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να κάνει δικό της από την Παλμέιρας τον Έντρικ, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας της Λατινικής Αμερικής, καθώς δαπάνησε ένα ποσό κοντά στα 60.000.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Το όνομα του Βραζιλιάνου υπήρχε όλο αυτό το διάστημα στα ραντάρ πολλών ομάδων με τον νεαρό όμως να παίρνει την απόφαση να μετακομίσει στη Μαδρίτη όταν γίνει 18 χρονών.

Πριν από τους Μαδριλένους ο Έντρικ φέρεται πως είχε βρεθεί κυριολεκτικά ένα βήμα πριν από την μετακόμισή του σε άλλη μεγάλη ομάδα.

Ο λόγος για την Τσέλσι καθώς, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πατέρας του, Ντούγκλας, είχαν ταξιδέψει οικογενειακώς στο Λονδίνο προκειμένου να δουν τις εγκαταστάσεις και να γνωρίσουν τους ανθρώπους της ομάδας με το deal να χαλάει τη τελευταία στιγμή επειδή έκανε πίσω ο πρόεδρος Μπέλι.

"Λάβαμε μία πρόσκληση από την Τσέλσι, από τον ιδιοκτήτη της ομάδας και πήγαμε εκεί για να δούμε τις εγκαταστάσεις του συλλόγου και την πόλη. Είδαμε το παιχνίδι της Τσέλσι κόντρα στην Άρσεναλ και είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον προπονητή και τους αρχηγούς, Ζορζίνιο, Τιάγκο Σίλβα και Αθπιλικουέτα...

Μας εξήγησαν τα πάντα. Μας παρουσίασαν το άτομο που θα μας βοηθούσε να εγκατασταθούμε. Μας έδειξε το σπίτι που θα ζούσαμε, το σχολείο που θα πήγαινε ο Έντρικ, την εκκλησία που θα πηγαίναμε. Όλα ήταν εντάξει για εμάς και την Τσέλσι..." ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του παίκτη.

Τελικά, το deal δεν ολοκληρώθηκε επειδή ο πρόεδρος Μπέλι έκανε πίσω και θεωρήσε υπερβολικά υψηλό το ποσό των 60.000.000 ευρώ που ζητούσε η Παλμέιρας για την πώλησή του. Λιγό αργότερα έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της Ρεάλ η οποία καταφέρε να κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες τον παίκτη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Σοσιεδάδ έχει απογειωθεί και βάζει τις βάσεις για πέντε μεγάλες πωλήσεις

Η Γιουνάιτεντ δέχθηκε άλλη μία τριαρά και αγγίζει τραγική επίδοση

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει δώρο Χριστουγέννων στον πρώτο στόχο του Τούχελ για να σταματήσουν τα τηλέφωνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK