Τσέλσι: Δύο παίκτες έδειξαν ήδη την χαρά τους για την αποχώρηση Πότερ

Like σε αναρτήσεις που αφορούσαν την αποχώρηση του Γκράχαμ Πότερ έκαναν οι παίκτες της Τσέλσι, Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Ντένις Ζακάρια.

Chelsea's head coach Graham Potter is interviewed before the Champions League group E soccer match between FC Salzburg and Chelsea at the Salzburg stadium in Salzburg, Austria, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Florian Schroetter)
Ο Πότερ, προπονητής της Τσέλσι (AP PHOTO/FLORIAN SCHROETTER)

Παρελθόν και επίσημα από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι αποτελεί ο Γκράχαμ Πότερ μετά από την νέα γκέλα της ομάδας, αυτή τη φορά κόντρα στην Άστον Βίλα για την Premier League.

Ο Πότερ βρέθηκε για ένα εξάμηνο στην ομάδα και αποτέλεσε τον διάδοχο του νυν προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ.

Στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδα του Τόντ Μπέλι δύο παίκτες χάρηκαν λίγο παραπάνω από το αναμενόμενο κάνοντας λάικ σε αναρτήσεις σχετικές με την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή στο Instagram.

Ο λόγος για τον παραγκωνισμένο από τον Πότερ τους τελευταίους μήνες, Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά και τον Ντένις Ζακάρια που αγωνίζεται στους μπλε ως δανεικός από την Γιουβέντους, έχοντας καταγράψει μόλις 12 συμμετοχές από την αρχή της χρονιάς.

Και οι δύο βρέθηκαν κοντά στην αποχώρηση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Ομπαμεγιάνγκ μάλιστα να κάνει και μία επίσκεψη στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τα σενάρια.

Διαβάστε Περισσότερα

Τεν Χαχ: Αποκάλυψε τον μεγάλο του στόχο με την Γιουναίτεντ τη φετινή σεζόν

Τσέλσι: Επίσημο! Τέλος ο Πότερ, αυτό είναι το φαβορί για να τον διαδεχθεί

Είναι πιθανό να δούμε τον Ρούνεϊ στο ρινγκ, αυτός είναι ο υποψήφιος αντίπαλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK