Τσέλσι: Έδωσε ηχηρή απάντηση στην Ίντερ για Λουκάκου

Το ενδεχόμενο να παραχωρήσει ξανά τον Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ με την μορφή δανεισμού απέκλεισε η Τσέλσι σύμφωνα με το Football Daily.

Inter Milan's Romelu Lukaku gestures during the Champions League final soccer match between Manchester City and Inter Milan at the Ataturk Olympic Stadium in Istanbul, Turkey, Saturday, June 10, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα της Ίντερ AP

Στον αέρα εξακολουθεί να βρίσκεται το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου καθώς η Τσέλσι έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να τον κρατήσει στο ρόστερ και θέλει πάση θυσία να τον πουλήσει.

Ο Βέλγος από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει προς όλες τις πλευρές πως βασικός του στόχος είναι να παραμείνει στην Ίντερ καθώς εκεί κατάφερε να βρει τον εαυτό του.

Σύμφωνα με το Football daily, αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με αγορά του ποδοσφαιριστή και όχι με εκ νέου δανεισμό του, κάτι που "ζορίζει" την Ίντερ η οποία φέρεται πως αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες στην καταβολή ενός ποσού που ξεπερνά τα 50.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως για τον Λουκάκου ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία, χωρίς όμως το πρωτάθλημα της χώρας της Μέσης Ανατολής να αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον ποδοσφαιριστή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γουέστ Χαμ: Κάνει την έκπληξη με τον διάδοχο του Ράις

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ τσεκάρει και αστέρι της Ίντερ για το κέντρο

Τότεναμ: Συνεχίζεται η ανοικοδόμηση του Ποστέκογλου, παίρνει και αμυντικό

News 24/7

24MEDIA NETWORK