Τσέλσι: Η μεταγραφική μανία συνεχίζεται με Έντσο Φερνάντες

Δημοσίευμα "βόμβα" από την RECORD που επαναφέρει το θέμα Τσέλσι - Έντσο Φερνάντες στο προσκήνιο.

Benfica's Enzo Fernandez controls the ball during the Champions League group H soccer match between Juventus and Benfica at Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Έντσο Φερνάντες είναι ο παίκτης που θέλουν όλοι οι μεγάλοι AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Το στόρι Τσέλσι - Έντσο Φερνάντες "ταλαιπώρησε" κόσμο μετά από το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων που εν τέλει οδήγησαν σε ναυάγιο την υπόθεση. Πολλά σενάρια είχαν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το πώς χάλασε η συγκεκριμένη δουλειά.

Η Τσέλσι πλήρωνε σε δόσεις, η Τσέλσι ήθελε να κατεβάσει τη ρήτρα, η Τσέλσι έδινε χρήματα και ανταλλάγματα. Πολλά. Έως και ο προπονητής της Μπενφίκα βγήκε και είπε πως κόντεψαν να... τρελάνουν τον Αργεντινό την ίδια ώρα που στην πραγματικότητα δεν ήθελαν να πληρώσουν τη ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Εάν όμως επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα της RECORD τότε το σίριαλ θα έχει και 2η σεζόν και μάλιστα σύντομα. Το πορτογαλικό Μέσο αναφέρει πως οι Λονδρέζοι θα επιστρέψουν για να προσπαθήσει να τελειώσει την υπόθεση του Έντσο Φερνάντες. Όχι στο παράθυρο του καλοκαιριού, αλλά προτού βγει ο Γενάρης.

Θυμίζουμε πως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου εκπνέει στις 31 του μήνα, οπότε οι μέρες που απομένουν για ένα τόσο μεγάλο ντιλ είναι ελάχιστες. Εκτός, βέβαια, κι αν η Τσέλσι μπει με τα χρήματα που θέλει η Μπενφίκα και τελειώσει το θέμα άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα

Φιλ Τζόουνς, ο απόλυτος godfather του ποδόσφαιρου

Γιουνάιτεντ: Η αρπαγή του Κέιν αλλάζει τις ισορροπίες

Οι δύο ομάδες που το ρόστερ τους κοστίζει ένα δισεκατομμύριο

News 24/7

24MEDIA NETWORK